Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

idiootti ja kiusattu

Nimimerkki: kiusattu paska (12)

Mua on kiusattu jo vuoden verran. Oon alkanut pikkuhiljaa menettämään kaverini ja välit muihin ihmisiin. Mulla ei ole enää ketään mun elämässä, kelle voisin puhua mun viiltelystä. Mun isä kuoli 2016. Nykyään oon vaan miettinyt itsemurhaa ja viiltelyä. Mul on arpia todella paljon. 

Menetin kaverini viiltelyn takia ja olen yksinäinen. Mua ei enää huolita mihinkään. Mun parhaat kaverit rupes kiusaamaa mua. Ja mä haluisin kuolla. 
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Julia Nuortenlinkistä

01.07.2019 09:12:17

Moikka kiusattu paska ja kiitos tarinastasi!

Hienoa, että olet rohkaistunut kirjoittamaan meille tilanteestasi. Olemme kuitenkin sinusta hyvin huolissamme, sillä kerrot olevasi itsetuhoinen ja yksinäinen, minkä lisäksi olet kokenut kovan menetyksen vain pari vuotta sitten. 

Jokainen meistä tarvitsee tukea ja apua joskus. Aina tällaista tukea ja apua antavaa henkilöä ei valitettavasti ole omassa lähipiirissä. Tällöin olisi hyvä miettiä, voisiko omasta tilanteesta kertoa jollekin etäisemmälle, mutta luotettavalle ja turvalliselle aikuiselle: esimerkiksi lääkärille, terveydenhoitajalle, koulukuraattorille, koulupsykologille, opettajalle, harrastuksen ohjaajalle, sukulaiselle.

Jos puhuminen kasvotusten tuntuu vaikealle, voit myös lähettää kysymyksen Nuortenlinkin Nettineuvontaan tai jutella Sekasin-chatin ammattilaisen kanssa nimettömästi tilanteestasi ja pohtia yhdessä, millaista apua on saatavilla ja mikä voisi auttaa sinun tilanteessasi. Nuortenlinkin Mistä apua -osioista löydät myös lisätietoa apua ja tukea tarjoavista paikoista, puhelinnumeroista ja nettipalveluista. 

Tärkeintä olisi rohkaistua hakemaan apua, sillä sä ansaitset voida hyvin. Ammattiapu auttaa sua selviämään vaikeista tunteista ja kokemuksista ilman, että sun tarvitsee vahingoittaa itseäsi. 

Tsemppiä ja muista, että olet tärkeä ja arvokas!