Mistä apua?

Mistä apua?

Nettineuvonta

Päihteet? Yksinäisyys? Kiusaaminen? Masennus? Nuortenlinkin nettineuvonnassa voit kysyä sinua mietityttävästä aiheesta nimettömästi ja maksuttomasti. Saat vastauksen ammattilaiselta.

Videot

Mistä apua? -videot käsittelevät mm. kiusaamista, viiltelyä, masennusta, päihteidenkäyttöä ja pahaa oloa - mistä niihin voi hakea apua ja mitä siellä tapahtuu?

Apupaikat

Toisinaan riittää, että saa puhua jonkun kanssa ja kertoa mieltä painavista asioista. Joskus tarvitaan myös ammattilaisen apua ja osaamista. Tärkeintä on rohkaistua hakemaan apua!

Nettipalvelut

Nettisivustoilta voit hakea ja saada apua nimettömänä, missä päin Suomea tahansa. Erilaiset sivustot ja chatit tarjoavat apua, tukea sekä tietoa, mikäli tuntuu ettet halua keskustella ammattihenkilön kanssa kasvokkain.

Vertaisryhmät

Nuorille tarkoitetuista vertaistukiryhmistä saa tukea arjen ja elämänhallinnan asioihin, tulevaisuuden valintoihin, ihmissuhteisiin sekä tunteiden käsittelyyn. Asioita ei kannata pyöritellä itsekseen, eikä pahaa oloa kantaa sisällä.

Mikä on nuorisoasema?

Elämässä voi tulla vastaan vaikeita tilanteita. Niitä ovat esimerkiksi ongelmat päihteidenkäytössä tai pelaamisessa. Nuorisoasema tarjoaa apua ja tukea vaikeissa tilanteissa.