Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Haluan vain kuolla

Nimimerkki: Nauravaista roolia yllä pitävä ihminen (13)

Kerron teille tarinani, joka ei ole pitkä ja se on todella huonosti kirjoitettu. Kaikki alkoi noin kaksi vuotta sitten. Olin neljännellä luokalla ja todella yksinäinen. En tiedä miksi en enää jaksanut asioita. Olin alkanut käydä kuraattorilla, mutten saanut sieltäkään apua, niin kuin en saanut omista ajatuksistani. Aloin pitämään roolia yllä ja sitä on jatkunut jo nämä kaksi vuotta mutta roolit ovat vaihtuneet.

Tämän vuoden alussa aloin pitää yllä nauravaa roolia, kun olin vaihtanut porukkaa. En ole puhunut mitään kotona, koska vanhempani reagoivat asioihin sillä tavalla, etten pysty kertomaan heille, etenkään isälleni. En enää muista minkä testin tein, mutta siinä diagnosoitiin minulle vaikea masennus (jos netti testeihin voi luottaa). Ja nyt minä edelleen pidän roolia ylläni kaikkialla paitsi joskus kotona, kun olen liian huonolla tuulella (eli melkein aina). Kun en pidä kotonani roolia yllä äitini sanoo
minulle koko ajan etten ole oma naurava itseni ja siinä vaiheessa yleensä synkistyn enemmän.

Olen nyt pitkän aikaa myös miettinyt miten voisin kuolla tai joku muu voisi minut tappaa. Mutta ongelma on aina ollut se kun olen löytänyt sopivan tavan niin muistan etten halua itse tappaa itseäni. Loppua tarinaa en osaa kirjoittaa (jos tätä tarinaksi voi sanoa) joten siinä oli minun jonkinlainen tarinani. Ja asian ydin on se että haluan vain kuolla.?

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

17.10.2022 05:14:47

Hei Nauravaista roolia ylläpitävä, kiitos tarinastasi 

Netissä tehdyt masennusoirekyselyt ovat yleensä suuntaa antavia, mutta niiden perusteella ei voi tehdä diagnoosia. Myös Nuortenlinkin sivustolla on mielialakysely, jonka pääsee tekemään täältä https://nuortenlinkki.fi/testialue/testit/mieliala 

Olisi todella tärkeää, että saisit tukea vointiisi. Et ilmeisesti enää käy koulukuraattorin luona juttelemassa. Olisiko koulussasi esim. terveydenhoitajaa, jolle voisit käydä juttelemassa? Voisit esim. tulostaa netissä tehdyn mielialatestin ja ottaa sen mukaan tapaamiseen. Myös Sekasin chat on hyvä paikka käydä juttelemassa ja purkamassa oloa. 

Tärkeintä olisi, että et jää yksin vointisi kanssa! <3