Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

EN ENÄÄ JAKSA

Nimimerkki: Yksinäinen paska (12)

Kaikki alko ku mua kiusattiin 4-luokal. Alotin sillo viiltelyn mut sit taisin hakata pesaril yhtä niistä joka mua kiusas niin se loppu siihe mut sit alko menee kotona kaikki päin persettä ku ei vaa oo enää syytä elää ja mutsi huutaa koko aja kaikesta ja muutenki vaa ahdistaa kaikki koko aja. Mut nyt tää viiltely alkaa menee vähä yli ku viiltelen koko aja ja ainut syy miks elän on tällä hetkellä ystävät mut sit me muutettiin tos pari kuukautta sit niin en nää niitä ku korkeintaa pari kertaa vuodes.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(9)

Location

Sirpaleina

08.10.2016 06:20:56

Mua ei oo koskaan kiusattu, mutta mä tiiän sen tunteen ku kaikki menee päin persettä. Mullakin on just ongelma ahdistuksen kanssa, mutta viiltelyn lopetin koska pelkäsin että joku huomaa sen. Mun ainoo syy elää on myös ystävät ja pari perheen jäsentä. Mä en tiiä miten ite kestäsin muuton jos en näkisin mun ystävii. Mutta toivottavasti sie pysyt pystyssä ja en sorru pahempaan itsetuhoisuuteen eli itsemurhaan.
Tää kommentti oli huono tiedän sen.
Tsemppiä ja yritä jaksaa! (。>ㅅ<。)

Anonyymi

11.08.2017 20:01:07

Mua alkoi itkettää kun luin tän. Oon ite kans ollu kesällä sairaalassa anoreksian takia ja oon kolme kertaa yrittäny itsaria. Painon nouseminen pelottaa hulluna. Mä nii toivoin et sun tai kenenkää muunkaa ei tarvis kärsiä tästä paskasta, itestäni en jaksa enää.välittää.

Äityli

26.08.2017 04:34:00

Rakkaat nuoret. Mun tytär viilteli ja siihen puututtiin. Rakkaat nuoret nuoruus on rankkaa. Hormonit jyllää. Älkää tehkö itsemurhaa. Puhukaa luotettaville aikuisille. Olette arvokkaita ihmisiä. Elämä edessä.

ihan tavallinen tyyppi

03.10.2017 17:10:12

Tiiän ton tunteen kun tuntuu et ei saa mitään yksityisyyttä. Se tuntuu pahalta kun sulle tärkeät ihmiset saa tietää viiltelystä yms. Mutta silti, paino. Se sama asia kaikilla. Tuntuu et kukaan 10-vuotiaskaan ei haluu enää painaa kun 35kg. En silti mitenkään syytä sua. Itsekkin on ollut ongelmia painon kanssa. Yritä katsoa itteäs silti sisälle. Sun sydäntä. Sitä mitä se haluaa tehdä. Sitä mikä on sun intohimo. Unohda kaikki muu ja löydä sun elämänhalu. Ja jos meinaat et ei kukaan pidä sua arvokkaana niin jos joku oikeestii välittää sustä niin se ei katso sun ulkomuotoa vaan jotain ihan muuta. Sitä mikä susta tekee erilaisen ja uniikin. (:

Tässä vielä kaikille yleinen neuvo: asettakaa elämän päätavoitteeksi onnellisuus! Me eletään vaan kerran ja oon varma et jokainen meistä saa puuvärit käteen millä värittää tätä harmaata arkea. Muistakaa et kaikissa meistä on jotain upeeta. Se pitää vaan löytää.
<3

Jos tää autto sua yhtään niin mä oon jo suorittanut mun tavoitteen täällä. (: Onnellista elämän jatkoa!

Suojelusenkeli

03.11.2017 15:36:11

Minulla on ollut täysin sama tilanne. Alkoi 6 luokalla. Kaikki johtui siitä kun olin paskassa sijaisperheessä ja ne ei välittänyt minusta tai minun pikkusiskosta ja -velistä. Jouduin katsomaan ku ne kerta toisensa jälkee löi tai satutti henkisesti mun sisaruksii ja mua kiusattii ja tietty mul oli huono itsetunto nii siitä kaikki lähti.

Anoreksiasta selvisin ystävien avulla! En halunnut lihoa mutta he pakottivat ja oon siitä onnellinen et he tekivät niin. Anoreksia vaikeuttaa liikkumista ja voi aiheuttaa helposti todella paskoja juttuja mm. Ei saata saada lapsia enään tai voi tulla nivelrikko jälkeenpäi.

Koita puhuu sun vanhemmille tai jollekkin tärkeelle ihmiselle! Minulla ei auttanut mitkää osastot tai psykologit.

Älä pelkää syödä! Voi saada paremman kropan syömällä ja treenaamalla esim. Salilla. Voin sanoa että se on vaikeeta palata entiseen, mutta onnistut kyllä! Kaikki pitää lähteä itsestäsi! Hitaasti hyvä tulee!

Julia Nuortenlinkistä

24.06.2019 12:22:00

Moikka Itsetuhoinen ja sekaisin ja kiitos tarinastasi!

Hienoa, että olet rohkaistunut kertomaan tilanteestasi meille. Me olemme kuitenkin sinusta erittäin huolissamme, sillä olet hiljattain kokenut suuren menetyksen sekä kerrot olevasi yksinäinen ja itsetuhoinen. Erityisen huolestuttavaa on se, ettet ilmeisesti ole avun piirissä.

Jokaisella meistä olisi hyvä olla joku turvallinen ja luotettava ihminen, kelle voimme puhua huolistamme, ja keneen voimme tukeutua, kun tarvitsemme apua. Niin tärkeää kuin ystävien tuki onkin, vielä tärkeämpää tilanteessasi olisi pohtia, onko elämässäsi läsnä sellaista aikuista, kenelle voisit puhua tilanteestasi, ja joka voisi auttaa sinua hakemaan apua itsellesi. Ikätovereista tällainen vastuu voi tuntua liian raskaalta, minkä vuoksi he saattavat käyttäytyä esimerkiksi torjuvasti sinua kohtaan.

Luotettava ja turvallinen aikuinen ei välttämättä kuulu lähipiiriisi, vaan hän voi olla myös kaverin vanhempi, harrastuksesta tuttu ohjaaja, terveydenhoitaja tai koulukuraattori. Jos kasvokkain puhuminen kipeistä asioista tuntuu vaikealta, voit jättää myös kysymyksen Nuortenlinkin Nettineuvontaan tai jutella tilanteestasi Sekasin-chatin ammattilaisen kanssa ja pohtia yhdessä, millaista apua on saatavilla, ja millainen apua auttaisi parhaiten tilanteessasi. Nuortenlinkin Mistä apua -osiosta löydät myös lisää tietoa erilaisista auttavista puhelinnumeroista ja nettisivuista sekä apupaikoista.

Älä jää yksin huoliesi kanssa toivottomalta tuntuvaan tilanteeseen. Apua on saatavilla ja sä ansaitset tulla kohdatuksi omana arvokkaana itsenäsi ja saada tukea sun tilanteeseen.

14v tyttö<3

11.03.2021 20:01:23

ihanaa et uskalsit tänne heittää kaiken pahan, lähetän virtuaalihaleja!

12 vuotias poika

05.05.2021 18:47:00

toi ei ole normaali että vanhemmat välitä

Nuortenlinkki

06.05.2021 10:48:23

Moikka 13v tyttö!

Oot todella rohkea kun kirjoitit tarinasi. Kuulostaa siltä, että elämässäsi on tapahtunut paljon ja onkin aivan ymmärrettävää, että jaksaminen tuntuu silloin vaikealta. Laittaisitko meille Nuortenlinkin nettineuvontaan viestiä? Voidaan siellä miettiä yhdessä, mikä helpottaisi tilannettasi. Yksin ei tarvitse jäädä <3 Voit laittaa viestin tästä.

-Nuortenlinkki