Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ystävyyden lopettaminen

Nimimerkki: Kiusattu (13)

Hei kaikki,

Olen seiskalla ja olen 13-vuotias tyttö. Seiskaluokka alkoi sillä tavalla, että sain uusia ystäviä. Olen välkällä aina isossa porukassa, mutta kaikki ne, joiden kanssa olen, ovat muissa luokissa paitsi yksi tyttö. Se tyttö vaikutti syksyn alussa tosi mukavalta, mutta nykyään hän ei välitä minusta enää yhtään.

Hän on vain koko ajan puhelimella. Ja nyt hän on myöskin ruvennut kiusaamaan minua. Hän haukkuu minua koko ajan. Ja kun olemme ystävä porukassa (jossa on siis myös niitä muita luokkalaisia) hän syrjii minua koko ajan. Hän aina työntää minut piirin ulkopuolelle. Hän myös aina tönii ja potkii minua. Hän ei näytä huomaavan, että se ei tunnu minusta kivalta.

Opettajatkaan eivät näytä huomaavan. En tiedä mitä pitäisi tehdä. En halua kertoa vanhemmilleni, koska he luulevat, että minulla on koulussa kaikki hyvin. En halua myöskään kertoa opettajalle, koska sitten hän kertoo vanhemmilleni. Jos joku teistä on samanlaisessatilanteessa, laittakaa kommentteihin, mitä minun kannattaisi tehdä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

12.12.2018 17:56:30

Ehkä täl tytöllä on itsellään karu tausta. Voisit yrittää puhua hänelle siitä kuinka hän satuttaa sinua fyysisesti ja henkisesti, jos koet sen oikeaksi valinnaksi.
Kannattaa vaa ajatella kuinka idioottimaista toi käytös on. Se ei oo sen arvoista että sun kannattais ottaa siitä itseesi.

En siis todellakaan tarkoita tällä sitä että koko asia pitäisi unohtaa. Enkä vähättele huoliasi. Jollekkin on kuitenkin hyvä kertoa. En sitten tiedä kenelle haluaisit avautua. Tuo juttu voi paisua aikamoiseksi läjäksi jos siihen ei puutu. Kiusaaminen ei todellakaan oo okei!

Anonyymi

29.12.2018 22:12:20

oon kans 13 ja on samankaltane tilanne mut mul on vaa sillee et tää kyseinen henkilö on ollu mun paraskaveri mun mielestä aina mutta oon ain kattonu läpi sormien läpi eise must välitä vaikka niin väittääkin ollaan tunnettu viisvuotiaast asti tiiän sydämmessäni et pitäs katkasta välit mut en voi en osaa