Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ystävä hädässä

Nimimerkki: Hali pula (12)

Nimiä en aio kertoa, mutta mun ja mun ystävän tarinan kyllä. Mun ystävä (kutsun häntä nyt Miiaksi) Miia siis alkoi viiltelemään 3-luokan loppu puolella. Se taivutteli mut mukaan ja ennenku huomasi olin jo viillelly ekaa kertaa, mut pompataanpas nykyhetkeen.

Mä en asu äitini luona, vaan mummon luona. Mun mummon mies ei oo aina kovin kiltti. Se huutaa mulle kovaan ääneen, kun en jaksa siivota/ehdi tai voi.. tänään sit sain pitkästä aikaa idean mummon käskiessä mut suihkuun. Viiltely. Se oli eka asia joka mu mieleen tuli. Niinpä mä nappasin palan rautalankaa ja hipsun suihkuun. Suihkussa mä sitten aloi viillellä ja se tuntu niin hyvältä. Aluks en ees tajunnu mitä tein, mut en onneks saanu aikaan syviä haavoja. Vaan pintanaarmuja.

Nyt mä istun täällä itkien ja kirjotan tätä. Mä ikävöin jatkuvasti äitiä, mun isä asuu Helsingissä ja mun isäpuoli istuu linnassa… äiti saattaa jättää sen ja sit se jää yksin maalle.. ainaki kunnes mä muutan kotiin. Mun pikkuveli asuu huonossa sijaiskodissa. Hän on siis n.8 kuukautinen vauva. Mun pikkuveljelläni on ääniyliherkkyys tai joku sellanen. Ja siinä perheessä on 4 lasta lisäks. Sit siellä on 2 koiraa ja hirveesti melua. Ja se perheen äiti välillä valehtelee meille. Nyt mun ystävä saattaa joutua koulukotiin tai laitokselle. Koitan saada sen ymmärtämään, et vois tehä hetkeks hyvää irtautua viiltelystä ja masentavista ihmisistä edes hetkeks… se vaan suuttu mulle.

Minkä takia kaikki menee niin persuilleen..?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

24.06.2018 19:23:41

Oot vähän samanlainen kun mä. Mutta.. Mulla 30% masennuksesta johtuu siitä, että mun kaikilla kavereilla on pikkusiskoja ja veliä, mulla ei ollenkaan. Eli siis olen ainoa lapsi perheessäni.