Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Yritin tappaa itteni

Nimimerkki: badboi (16)

Tarina alkaa siitä, kun mua alettiin kiusata nelosella. Siitä asti mun itsetunto on ollut melkeinpä olematon, vaikka kiusaaminen loppukin, kun yläaste alkoi. Aina välillä on ollut hyviä hetkiä, mut kuitenkin aina alkaa se alamäki…

Kasin alkupuolella mun kaverit alkoi kiinnittämään huomiota mun itsetuhoisuuteen ja siihen, etten jaksanut tehä mitään tai nähä ketään, puhuu kellekkää, käydä koulussa. Mun kaverit meni kertomaan koulun terkkarille, et ne on huolissaan musta ja siitä sitten meninkin koulupsykologille, kenelle väitin aina et kaikki on ihan hyvin. 

Mun elämä olikin sit aikamoista vuoristorataa ysiluokan alkuun asti. Mut sitte alkoi se loputon alamäki. Suljin kaikki ihmiset ulkopuolelle ja makasin aina vaan mun omassa huoneessa. Kävin välillä koulussa ihan vaan siksi, et pääsen luokalta. Ysin helmikuussa sit päätin, et en enää haluu elää. En halunnu enää aiheuttaa muille sitä paskaa fiilistä ja halusin mun oman paskan olon pois, mikä oli itsekästä ajatella niin. 

Otin siinä sitte yks ilta ihan älyttömän määrän pillereitä, mut se vaikutus kesti niin pitkään, et seuraavana päivänä pääsin vielä kouluun. Olin silloin ihan sekasin ja en muista koko päivästä paljo mitään, mut siis jälkeenpäin mulle on kerrottu et mä olin vissii istunu tunnin aikana käytävällä ja mun kaks kaverii oli tullu siihen ja olin kertonu niille mitä tapahtu. Sen mä muistan et ne vei mut terkkarille ja kerto sille et mitä oli tapahtunu. Seuraava mitä muistan oli, et lähin koululta ambulanssilla ja siitä lastensairaalaan… 

Sairaalasta en ekasta päivästä muista muuta kuin et ne hoitajat koko ajan kyseli, et miks mä haluun kuolla ja sit muistan sen, ku mun äiti tuli sinne sairaalaan ja se vaa itki ja se oli kai lukenu mun päiväkirjasta muutaman viimeisen sivun eli se ties aika tarkasti et mitä oli tapahtunut… Silloin kun näin sen, miten paskana mun äiti siitä oli, päätin et jos mä jään eloon, en tee ikinä mitään, mikä satuttais mun äitiä. 

Olin siinä sit viikon sairaalassa ja puhuin miljoonan eri ihmisen kaa siitä, mitä tapahtu ja muistan yhen hoitajan, kuka oli aivan ihana! Se oli ainoa, kenelle pystyin kertoo rehellisesti, mitä mun päässä liikkuu. Se jopa tuli moikkaamaa mua sitten kun pääsin pois sairaalasta. 

Mut joo otin niitä lääkkeitä sen verran et ensihoitajien mukaa samalla määrällä ois voinu mennä kuuden aikuisen miehen henki. Alkoholia ei hirveesti enää litkitä, kun maksa aika huonossa hapessa… 

Viikon sairaalajakson jälkeen mut siirrettiin psykiatriselle osastolle, missä jouduin olla vaan kolme päivää, koska itkin niille ohjaajille koko ajan sitä, et mun on pakko päästä kotiin ja nähdä mun siskoo, koska mun sisko oli kans ihan paskana. Ja siinä kohtaa kerroin iskälle, mitä oli tapahtunut ja se sai tulla osastolla käymään…

Pääsin kotiin ja sit olin kuukauden pois koulusta, koska en pystynyt mennä tunneille. Sitte mut laitettiin yksityisopetukseen ja lopulta sainkin kaikki aineet suoritettua, vaikka välitodistuksessa olikin pelkkii nelosia. Mut mulla oli parhaat opettajat, ketkä ymmärsi mun tilanteen ja ne auttoi mua saamaan kaikki arvosanat ajoissa.

Tällä hetkellä en oo mistää yhtä kiitollinen, ku siitä et oon elossa, ja et mul on NIIIIIIN paljon ihmisiä ympärillä!❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(10)

Location

Julia Nuortenlinkistä

11.07.2019 10:21:43

Moikka badboi ja kiitos tarinastasi!

Mahtavaa kuulla, että olet saanut apua, ja että ympärilläsi on ihmisiä, jotka todella välittävät sinusta.

Tarinasi on oivallinen esimerkki siitä, miten epätoivoinen tilanne voi lopulta kääntyä paremmaksi. Siihen harvoin pystyy täysin yksin, sillä jokainen meistä tarvitsee joskus tukea ja apua muilta ihmisiltä. Vaikeissa elämäntilanteissa muut ihmiset saattavatkin osoittautua valtavaksi voimavaraksi oman selviytymisen kannalta. 

Erittäin paljon tsemppiä jatkoon ja koita myös nauttia kesästä yhdessä läheistesi kanssa!   

...

11.07.2019 13:09:51

Moi! Oon 14 vuotias tyttö ja kärsin masennuksesta. Oon ollu itsetuhonen jo 2018 syksystä asti. Mua ahistaa ihan henmetisti ja koulussa en pysty keskittyyn mihinkää ku pahat ajatukset pyörii vaa pääs. Haluisin saada koulus enemmän tukee mutta en tiiä miten. Jos mulla ei olis perhettä ja parastakaveriani en usko et täs enään olisin.

tähtiponi

11.07.2019 13:09:51

susityttö mulla on vähän sama juttu

Nuortenlinkki

11.07.2019 13:09:51

Susityttö,
Jos haluat jutella olostasi aikuisen kanssa niin laita viestiä Nuortenlinkin nettineuvontaan. Voidaan miettiä siellä yhdessä mikä helpottasi sun oloa
 

Susityttö

11.07.2019 13:09:51

Moi, oon 13w tyttö. Mulla on ollu 6 luokasta asti tosi huono olla (oon 7 luokalla). Musta tuntuu, että kukaan ei rakasta mua, kellään ei oo aikaa mulle. Tuntuu, että mun vanhemmat suosii muita, esim mun kahta pikkuveljee. Mun perheessä on 10 lasta minä mukaanlukien, että ehkä se on ihan ymmärrettävää ettei vanhemmilla oo aina aikaa. Mut en mä vaan voi sille mitään että musta tuntuu tältä. 6 luokall mulla oli kaks parasta kaverii, mut nekin oli pääosin kahdestaan. Ne oli mulle myös koko ajan tosi ilkeitä, se oli jotain joka sai mut murtumaan ihan täysin, mut nyt ei mennä siihen.
Mulla on tosi isoja ulkonäköpaineita itestäni. Musta tuntuu, et oon meijän luokan läskein ja rumin tyttö, ja niin luultavasti oonki. Tää kaikki yhdistettynä on jotain, mitä en kestä enää. Tää oli muutenkin vaan pieni osa siitä, mikä tekee mun olotilasta niin kestämättömän. Varsinkin nyt se tunne on alkanut lisääntyä, että mun vanhemmat ei rakasta mua enää. Aina kun mä meen nukkumaan, mä rukoilen ja niin toivon, että joskus löytyis joku jonka kanssa jutella tästä, joku joka ymmärtää eikä välitä vaikka mä itkisin. Sekin on nykyään niin noloa, itkeä.
Mä en pidä itsesäälistä, mä vihaan sitä, mut... ehkä just siks mä vihaankin itteeni.

Kiddo

18.11.2019 20:05:59

Heips. Oon 12 v muunsukupuolinen ja mä oon vuos sitte yrittäny itsemurhaa. Se alko siitä et mua oltii kiusattu siitä et oon viillelly jne. Yks päivä mulle riitti ja tein köyden.. Sen jälkee olin laittanu sen semmosee kaapin oveen ja liu'uin sitä kokoaja alas mut sit otin äkkii köyden pois ja yiritn rauhottuu ja noh. Nii. Siin se oliki.

Joku tyttö

18.02.2020 13:45:20

Muista että susta rakastetaan vaikka ei tuntuisi siltä. Hyvää jatkoa sinulle!?

Anonyymi

27.02.2022 21:01:42

ok

Anonyymi

20.03.2023 15:31:36

Moi! Oon tämmönen 14- vuotias tyttö. Oon siis atm 8-luokal. Suoraan sanottuna elämä on ihan perseestä tällä hetkellä. Siis ei pitäis olla, mul on paras kaveri ja perhe ympärillä, mut silti tuntuu ettei kukaan rakasta mua. Ja et ois parempi jos en ois taakkana täällä. Mul on ihan jäätävä halu miellyttää kaikkia, joten jos joku asia menee pieleen niin syytän siitä itteeni vaikka kuinka kauan. Haluisin puhuu jollekkin ihan f2f, mut mua ahdistaa ja pelottaa liikaa et miten reagoidaan. Koitin puhuu yhdelle mun kaverille, mut sen jälkeen tuli niin iso ahdistus, joten sanoin sille et unohtaa koko juttu. Oikeesti haluisin pois täältä, mutten uskalla tehä mitään, kaikki kuulostaa järkyttävältä. En yksinkertaisesti tiiä mitä enää teen, en haluu satuttaa mun läheisiä, jos se niitä ees satuttais.

Nuortenlinkki

21.03.2023 07:45:19

Moi Anonyymi 20.03.2023. Ymmärrän, että se voi tuntua todella vaikealta puhua asiasta kenenkään kanssa f2f. Mitäs jos kävisit näin alkuun juttelemassa sekasin chatissä? Siellä juttelu helpottaa monien oloa. Myöskin, kun pääsee netissä purkamaan oloaan, se voi madaltaa jatkossa puhua asiasta myös f2f.  Tärkeintä olisi, ettet jää näiden ajatusten kanssa yksin <3