Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Yksinäisyys

Nimimerkki: lucawa (12)

Olin yksinäinen ja tuntui ettei mikään mennyt oikein ja kaikki kiusasivat.

Olin yksin koulussa ja kukaan ei ollut kanssani kunnes menin leirille ja tutustuin muihin ja sain pari hyvää ystävää. He olivat minun koulusta ja sitten sain lisää kavereita ja kaikki kääntyi parhain päin.

Olen koko ajan kavereiden kanssa ja välillä yksin mutta enemmän kamujen kanssa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(18)

Location

Anonyymi

24.06.2017 21:51:13

Mitääh en ymmärrä miten joku voi haukkua ratsastusta ja uintia?? Olen aina haaveillut saavani ratsastaa mutta perheelläni ei ole siihen varaa. Ymmärrän sinua hyvin. Muista että vika ei ole missäännimessä sinussa vaan niissä kiusaajissa.? Koita jaksaa!?

Anonyymi

25.06.2017 19:45:45

Hei älä todellakaan tee mitään itsemurhaa jooko?! Oot varmasti tosi ihana ja kaikkee ja ehkä sun pitäis kokeilla sitä, että viiltelyn sijasta kertoisit sun asioista jollekin, johon sä luotat. Kokeile vaikka mennä mukaan sun vanhempien ja pienempien sisarusten mukaan ja vaikka pyydä sun äitin sitte vähän sivummalle ja kerro sun elämästä sille. Mä uskon että sun elämä ei oikeesti oo kovin huonoo, kunhan vaan opettelet löytämään ne positiiviset asiat ja lopetat sen kiusaajista välittämisen!! Ne kiusaajat on vaan kateellisia kun sä uskallat harrastaa mitä haluut. Ehkä nekin haluis harrastaa ratsastusta ja uintia? Uskon että oot oikeesti tosi ihana kaunis ja kaikkee hyvää, ethän tee itsemurhaa ja lopethan viiltelyn, kiltti? ❤️❤️

Anonyymi

07.07.2017 07:18:18

Mulla on on tällänen tilanne, et mul on olo tosi yksinäinen välillä. Sillee mul on vaa pari kaverii, eikä nekää voi olla melkee ikinä. Meijän perhekkin on hajonnu. Mun iskä on alkoholisti, ja siis se muutti pois meiltä kun äiti ja iskä eros. (Seki oli aika rankkaa kateltavaa) Nyt ku äiti on ollu melkein kokonaan yh,
niin siit on tullut semmonen et se vaan Huutaa ja valittaa kaikesta muille ja se on oik eesti tosi ärsyttävän ärsyttävä (käydään iskällä noin 2-3 krt vuodessa) Syyttää mua kaikesta. Välil oik eesti ajattelen et jossain muual ois parempi asuu ...

PastelKid

24.07.2017 00:06:47

Ei, teet väärin, kun peität sun viiltelyarvet ja pakotat, ettei kuraattori kerro sun vanhemmille. Pakko niiden on saada tietää, muuten et voi sano, etteikö ne välittäis susta! Tähän kaikkeen sun on itse tehtävä se aloittava askel.

Ja tuo kiusaaminen on aivan naurettavaa. Lähtikö se tuosta vain vai tapahtuiko jotain merkittävää ennen sen alkamista?

Silti, PALJON, PALJON, PALJON tsemppiä sulle, muista, älä tee itsemurhaa, se ei auta asiaa! Pus! ♥

Anonyymi

27.07.2017 18:23:05

Mulla on muuten melkein sama tilanne paitsi et vanhemmat vaa riitelee ja mulla on pikkusisko joka menee 5. Luokalle. Ite viiltelen kans ja se vaan helpottaa olo tilaa huomattavasti! Vertais tukea sinne sulle ja muista et maailmassa aina joku rakastaa sua ja ajattelee sua ainakin kerran päivässä!

Anonyymi

05.12.2017 11:04:51

Kiusaajat nyt vaan ovat todella lapsellisia,heikkomielisiä jotka ovat todella epävarmoja ja sen takia kiusaavat jotta muilla olisi vielä huonompi olla kuin heillä itsellä. Monesti heillä on myös todella huonosti asiat varsinkin kotona mikä ei kyllä ole heidän syytä mutta se ei kuitenkaan tarkoita että muita pitäisi kiusata sen takia. Ymmärrän että ei ole helppoa olla välittämättä kiusaajista varsinkaan tuossa iässä mutta yritä parhaasi ja tsemppiä!

DarkAngel

26.05.2018 18:04:37

Vaikutat sairaan ihanalta ihmiseltää!! <3 Onneks sul on alkanu menee paremmin lukiossaa.. Ja btw mul on aikalail samoi tunteita ku sulla.. Voisko sulle tulla puhuu jossai?

Anonyymi

31.05.2018 13:22:36

Oot ihana tyyppi ja tosi rohkee:)

Anonyymi

06.03.2021 14:15:19

Hei.

Mul on käyny vähän samal taval. Tutustuin vitosel yhtee tyyppii, joka on samal luokal mun kaa. Ja meist tuli parhait kavereit ajan myötä. Mut sit seiskaluokal tuli uudet luokat ja meijän luokalle tuli pari uutta tyttöö ja niide joukos oli yks joka sit hakeutu vähän ajan pääst mun ja mun parhaan kaverin seuraa. Aluks se oli ärsyttävää ainaki mun mielest koska tuntu että se kiilas mun ja mun kaverin väliin. Ja jäin vähän yksin.
Nykyää ollaa niin sanotusti kolmen gängi mut ollaa erkaannuttu aika paljo koska meijän on tosi vaikee olla kolmestaa. Nii mun paras kaveri on alkanu olee sellaste tyyppien kaa joiden kaa ite en oikee haluis olla. Ja oon sit vähän niin ku joutunu olee sen mun toisen kaverin kaa.(joka siis on ihan kiva tyyppi, mut haluisin olla enemmänkin mun parhaan kaverin kaa) ni nykyää oon koko ajan kahen välil et oonks mun kaverin kaa vaa vai meenks mun parhaan kaverin luo. Mut se on vielä hankalampaa koska mul on ongelmii josta vaa mun paras kaveri tietää mun lisäks ja syytän meijän etääntymisest koko ajan itteeni. Koska oon niin huono kaveri omasta mielestäni.

Mut joo piti sanoo et kannattaa yrittää olla niitten kaa vaik alus vähän kerrallaa ja vaik puhuu nillee mist sust tuntuu.( tosin sen sä taisit jo tehä) mut kuiteki. Aina kannattaa yrittää?

TassuSiipi

03.05.2021 06:19:34

Hei !

Ite oon myös kamppaillu yksinäisyyden kanssa koko ylä-asteen läpi. Ei ole helppoa olla yksin ja katsella kun muut pitää hauskaa. Onko sun koulussa jotain psykologia jolle voisit puhua? Onko sun opettaja tietoinen asiasta?

Uskon että he voisivat auttaa sua. Eikä tarvitse olla mitenkään ujo. Oikeesti sä riität tollasena kun olet <3 Eikä kukaan saa hakata sua. Koska sä et ansaitse sellasta kohtelua.

koulukiusattu

05.05.2021 18:36:24

Hanki uusia kavereita ja unohda nuo kaksi

Nuortenlinkki

06.05.2021 08:03:32

Moikka Aurora,

kiitos kun kerroit tarinasi! Laittaisitko viestiä meille Nuortenlinkin nettineuvontaan, missä voidaan yhdessä miettiä mikä auttaisi tilanteessasi. Yksin ei tarvitse jäädä <3 Voit laittaa viestiä tästä.

-Nuortenlinkki

Anonyymi

11.10.2021 22:38:29

Sama! :) Mutta kyllä se siitä. Elämä etenee ja ystäviä saattaa sitten aikuisiällä tulla.

Ei nimeä

23.11.2021 16:35:15

Hei. Kyl sä viä löydät jonkun kaltases jolle voit avautua. Ite oon kans ollu tosi yksinäinen nuorempana. Tsemppiä kaverin etsintään!

Anonyymi

20.12.2021 16:08:55

oot mun sielunsisko ihan samat fiilikset mullaki ja oon about samanikänen mäki oon kousattu ja mua syrjiittiin paljon mut lukios oon jonku verran saanu kavereita mut en just ehk sellasii keiden kaa klikkais ihan täysin mut äääh pitää vaa olla uskoo siihen et asiat järjestyy tai jotai emmätiiä toivottavasti löydät hyvän tai hyvii ystävii koska sä niin ansaitset niitä ihan varmasti mut välil maailma on vaan epäreilu ja ain löytyy ihmisii keille puhuu ite oon löytäny parhaat ystävät isoskoulutuksen kautta ja muun harrastustoiminnan ja usein jos hengaat koulus joidenki kaa nii vaik se onni tosi sad nii sun pitää yrittää olla se joka järkkää tapaamisii aktiivisesti jos ne ei oikee lähe siihen eikä oo sen jälkee oma alotteisii noi sit ymmärrän sit ne ei vaan oo hyvii kavereita mut tsemppii ihan sikana kyl kaikki järjestyy mä uskon suhun ja luotan suhun!!

Tuki

25.12.2021 15:31:25

Mulle voit avautua. Kyllä sä löydät kavereita aivan varmasti. Kerro myös vaikka äidille että sua kiusataan ja lopeta se nyt. Ei sun tarvii saada saman laista kaveria kuin sä oot vaan kaveri joka susta pitää onnea.

Nuortenlinkki

11.04.2022 11:29:45

Moi Lonely kiitos, kun jaoit tämän tarinan <3 uskon, että moni nuori voi samaistua sun tilanteeseen. Se ei todellakaan ole aina helppoa muodostaa uusia ystävyyssuhteita! Onko sulla joitakin harrastuksia joissa käyt säännöllisesti? Erilaiset joukkuelajit on yksi hyvä keino tavata uusia tyyppejä. Myöskin moni kunta järjestää maksutonta toimintaa nuorille, eli kannustaisin sua sieltäkin tsekkaamaan millaista toimintaa sun kotikunnalla on tarjolla nuorille :)

viivi17

28.04.2022 19:34:18

Samaistun todella hyvin valitettavasti