Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Yksinäinen

Nimimerkki: Se-yks-tyttö-vaa (14)

Olin oikeastaan tosi iloinen ja sosiaainen, kuitenkin ujo kuten aina. En voivain ymmärtää mitä tapahtui. Kaveriporukka alkoi tiivistyä ensin tosi läheisiksi mut mä vaan jäin ulkopuolelle. Ja aina piti puhuu jotain toista kieltä mitä en ymmärtänyt yhtään. Se oli ehkä hermoja raastavinta. Ajattelin että se olis ohimenevää ja niinhän se oli. Siihen tuli joku iso riita ja tuli vähän niiku tiimit tai puolet… menin sitten vanhan kaverini ”puolelle” ja olikin tosi mukavaa olla taas jonkun kanssa ja jakaa asioita.

Kaverini löysi uuden kaverin ja jäin taas yksin. Ensin olin vähän mukana mutta en halunnut olla mikään roikkuja joten päätin etsiä muualta seuraa.Sitä ei kuitenkaan löytynyt. Olin allapäin ja välitunnit olivat hirveimpiä, varsinkin ruokavälkät. En voinut mennä syömään koska en tiennyt minne istua, olisin halunnut piiloutua vessaan mut sit kaikki ihmettelee kuin kauan sillä menee siel…? Istuskelin koulun käytävillä yksin ja kaikki tuijottivat. Koska olin niin ujo oli vaikea löytää seuraa.

Aloin todella olla allapäin en vain pystynyt ymmärtää mikä meni pieleen?Koska en ole Ask-fame? Koska en heruta joka kuvassa? En polta tai juo? Sekö se on? Vihaan tätä nykymailmaa!

Aloin viiltelemään itseäni ja samalla vihaamaan vartaloani. Siinä sitten tuli vaihtoehtoja että olin liian iso kokoinen heille. En halunnut hyväksyä sitä, mutta noin se vamasti on! Aloin ihailemaan anoreksia tyttöjä ja hain neuvoja kaikenlaiseen laihdutukseen.Viiltelu jatkui mutta laihduttaminen ei onnistunut, taisin vain lihota. Pelkäsin että äitini saisi tietää ajatuksistani se tais estellä mua.

Kuitenkin olen yhä yksin en halunnut enää viilellä koska niitä oli joskus vaikea peitellä. Mutta en tiedä viiltelenkö siksi että olen surullinen vai että olen jäänyt koukkuun siihen. Samaan aikaan sain kuulla huhuja että minusta oli puhuttu pahaa ja sen takia minut oli jätetty ulkopuolelle. Mä yritin kysya mun kaverilta mut se sivuutti koko jutun. Ehkä kysyn sen siltä sit kun nähään. Hän olis mun vika kaveri harmi vaan että on eri koulussa.

Sanoin joitain aikoja sitten tästä äidilleni  ja sen piti tietenki ilmottaa kouluun opelle joka otti mut puhutteluun.Yks mun kiusallisimmista keskusteluista… Kuitenki ope sano et se sanoo joillekki oppilaille et ottais mua mukaan, en ois halunnu koska se on noloo tunkeutuu toisten joukkoo. Kotonakaa ei menny hyvin. Noin.6 vuotta sitten muutettiin mun tädille, koska sillä oli alkoholiongelmia. Asuttiin siellä ehkä 3 vuotta, ja sitten muutettiin takaisin. Puoli vuotta ja BOOM äiti alotti taas juomaa. Se oli niin iso juttu mulle menin paniikkiin. Nyt on menny vuosi siitä kun äidin alkoholiongeolma alkoi uudestaa. Ei ikinä voi tietää et onko se oikeesti täällä ja kuuntelee vai meneeks kaikki vaan kuuroille korville.

Kiitos jos jaksoitte lukee, on ihan hyvä päästää höyryjä välillä ulos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(10)

Location

Anonyymi

17.05.2016 16:41:13

Koita kestää! Mäki oon 14v, tyttö ja mua on kiusattu ja syrjitty eskarista asti. Syytä en tiedä. En oo varmaan tarpeeks sosiaaline, koska olen arka koska musta puhutaan pahaa seläntakana. Musta on tullut tosi epäsosiaalinen kiusaamisen takia. Sen olen kumminin oppinut, että en syytä tästä itseäni. Olen ollut paljon masentuneena ja harkinnut monia satoja kertoja itsemurhia, huumeiden käyttöä ja viiltelyä. Onneksi en ole aloittanut mitään niistä. En minäkään ole mikän laiha ja olen huono liikassa. Syrjittynä ja kiusattuna olen kumminkin oppinut, että olen hyvä tällaisenaan. Aikaa se on vienyt kyllä 8 vuotta, mutta vihdoin olen oppinut. Halusin vain kertoa, että sinä olet juuri hyvä sellaisena kuin olet. Kovasti voimia sulle heartheart 

Kirjoittajq

12.07.2017 23:08:44

Jos joku mun "kavereist" meni ettii tän nyt niin shame on you

Anonyymi

14.07.2017 17:52:50

Mulla on melkee samanlaine tilanne ja mullaki oli yks vanha "kaveri" luotin siihen ja aluks mul oliki kavereita, mut se aina halus nähä mun kavereita, (et ollaa porukas mä se ja ne) ja pyys niiltä kaikilta aina Sonet. Siellä puhu musta kuraa minkä ehti. Sain tietää ku yks mun kaveri tuli valittaa et olin mikä sanonut jtn vaik en des ollu. :'( Nyt mun ainoot kaks kaverii on tosi suosittuja eikä niil oo aikaa melkee ikinä olla munkaa nii. Oon melkee koko tän kesäloman vaa ollu kotona . En viiti ees mennä lenkille yksin, ettei kukaan sais tietää, ettei mul oo kavereita (Sori et kerroin mun tarinan tänne mut mul on oik eesti paha olla)

Anonyymi

18.07.2017 09:43:11

Mul on just tommonen tilanne nyt päällä mut mun iskä on se joka juo

Sara nuortenlinkistä

18.07.2017 09:49:08

Hei te, joiden kotona käytetään liikaa alkoholia. Varjomaailmassa on keskiviikkoisin kahdenkeskinen ja luottamuksellinen chat, jossa voi puhua vanhempien juomisesta ja kaikesta, mihin se vaikuttaa. Yksin ei kannata omien ajatusten kanssa jäädä ja täällä on joku, joka kuuntelee just sua. Tuu siis juttelemaan, mäkin oon taas huomenna chattaamassa. Chat löytyy täältä: https://varjomaailma.fi/

PastelKid

23.07.2017 23:09:02

Hyvä, ettet saanu ikkunaa auki! Ja hyvä, että sun äidin tila on alkanu kohenemaan. Pysy pois viiltelystä, se ei oo oikee vaihtoehto. Ja ihanaa, että sun äitis on sun kanssa enemmän! ♥ Tsemppiä jatkoon!

yksinäinen susi

05.06.2018 20:48:27

Moi, oon ite 15 v tyttö ja tiiän täsmälleen mist puhut. Itellä kans tollee et jos tunnen ihmisen/porukan pölötän vaikka mistä mut jos en tunne ihmistä tai ketää porukasta vetäydyn niin hiljaseks et kaikki luulee et tyyliin lähin.(nii on oikeest käyny pari kertaa xd). En vaa tiiää onhan se aika luonnollista joo koska oon aina ollu hiljane ja ujo, mut haluisin tutustuu uusiin ihmisiin mut se on aik hankalaa ku en ikin tiiä mitä sanois ja tuntuu et jos sanon jotai nii se on heti jotai tyhmää ja annan vääränlaisen kuvan ittestäni (joo oon ain ollu se joka välittää muitte mielpiteist). Joo kommentoin koska toi kuulosti nii mult ja on ”kiva” kuulla etten ole ainoa jolla sama juttu. Mut tsemppiä sulle ja toivottavasti saat enemmä aikaa nähä nyt kesällä sun frendiäs ja tutustut vaikka uusiin ihmisiin sun paikkakunnal. Jospa mäki tänä kesän ja nyt tänä vuon rohkenesin avaamaan suuni.
Tsemppiä sulle ja hyvää kesää!:D

tuleva ystäväsi?

07.07.2018 16:19:20

Moikka, mie voin iha ilma mitää koiraa haudattuna jutella siu kans ja tutustuu paremmi jos haluat. :) Oon 1996 syntynyt nainen.

Yksinäinen poika

10.07.2018 02:37:02

Se henkilö joka pisti kommenteihin seuraavalaisen otsikon: "tuleva ystäväsi?". Pyytisin sinua ottamaan yhteyttä skypessä semmoselle nimimerkille, kuin Pekoni4. Ja profiili-kuvassa on partioon liittyvää settiä :)

Anonyymi

23.12.2022 16:32:03

Minä olen 15 vuotta ja äitini on ollut jo pitkään alkoholi riippuvainen. Olen joutunut sietämään hänen juomistaan jo useita vuosia ja kun hän juo niin hän haukkuu muita ja kuuntelee kovaa musiikkia!?

Tämä toistuu joka viikonloppu ja mulla on vielä 14 vuotias pikkuveli joka ei tykkää kun äitimme juo!?

Onneksi isovanhempien tuki on ollut todella parasta ja se tuo turvan ja on kiva kun iskä ei juo, mutta sillä on peliriippuvuus.❤️

Välillä tuntuu sille että en ole vanhemmille kun pelkkä haitta, mutta se tunne menee onneksi ohi kun on riittävästi tukea ympärillä!?

Tiedän tunteen miltä teistä tuntuu!❤️