Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Yksinäinen olo

Nimimerkki: Hämmentynyt (19)

Päädyin tänne kirjottamaan, koska mulla tuli semmonen olo, että pakko päästää ajatukset ulos. Mulla on viime aikoina tapahtu aika isoja asioita mun elämässä. Oon alottanu uuden koulun ja aloin seurustelemaan. Tää on mun ensimmäinen semmonen kunnon suhde ja oon ilonen, että oon löytäny niin ihanan ihmisen. Mut miks mä tunnen silti itseni yksinäiseks?

Mulla ei oo kauheesti kavereita, mutta pari aika läheistä. Mun paras ystävä muutti viime vuonna vähän kauemmas ja luulen, että se on vaikuttanu meijän ystävyyteen. Pelkään, että menetän mun parhaan kaverin. Aina ennen pystyin kertoo sille kaiken, mut enää ei nähä nii usein. Mulla oli ennen enemmän kavereita, mut moni on vaan jotenki hiipunu pois. Pelkään, että en enää osaa ystävystyy kehenkään silleen kunnolla. Musta tuntuu, että ei oo ketään kenelle puhuu. Tai en osaa puhuu. Aina kun oon yksin niin musta tuntuu et ei oo ketään kenen kanssa olla ja kukaan ei koskaan kysy multa voinko nähdä.

Uskon myös, että mun mieli vähä vääristelee mun tilannetta. Mun mielialakin vaihtelee usein. Joskus oon tosi onnellinen ilonen ja joskus taas tunnen itteni niin yksinäiseks ja surulliseks. Sitte kun oon ilonen niin ajattelen, että okei se oli vaan joku ohimenevä alakuloisuus, mut se tulee aina jossai vaiheessa takas.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

30.10.2016 14:55:13

Mulla on tosi usein ihan sama tunne ja välillä pelkään mutta oon saanut siihen apua