Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Yksinäinen

Nimimerkki: Yksinäinen (13)

Mulla on ollu aika yksinäistä tuntuu et kukaan ei ymmärrä muo ja nyt kerron eka mitä on tapahtunu.

Elikkä viime vuonna ennen kesäkuuta me päätettiin muuttaa (samal paikkakunnal onneks et pystyin jatkaa mun vanhaa kouluu) Siellä talossa ehittiin olla ehkä 3kk kunnes mun äitit eros 10 vuoden suhteen jälkeen, se oli mulle iso kolaus ☹️

Sitten muutettiin taas mut sinne aikasemman talon lähelle. Mun äitil oli sillon vähän juomisen kaa ongelmia et se kävi kavereiden kaa juomas ja olin yksin kotona ?

Sit kerran yhes baaris se tutustu mieheen joka asu kirkkonummella ja ne alko seurustelee. Joten mun äiti alko viettää aikaa siel kirkkonummel paljon ja olin taas paljon kotona yksin? Mun äiti oli muutenkin tosi väsyny töiden jälkeen et se ei paljoon ollu munkaa?

(mun äiti siis oli eronnu mun isäst joskus kun olin 2v, mutta ei se oo mun elämää haitannu ja käyn viikonloppusin iskäl jos kerkeen)

Sit 2016 joulukuussa viiltelin  mutta onneks oon saanu pidettyy taukoo mut nyt tänään taas sorruin.

Mut onneks tapasin periscope nimisessä sovelluksessa erään muo 2 vuotta vanhemman jonka kaa oon voinu puhuu koska mun ystävät ei ymmärtäis. (tämä tyyppi on 100% varmasti 16 eikä mikään pedofiili)

Mun äidille on todettu masennus ja nyt se syö niihin lääkkeitä niin se ei juo paljoo ja on munkaa enemmän? Ainiin olin jouluna lähel te itsemurhan hyppäämäl mun ikkunast asutaan kerrostalon ylimmäs kerrokses noin 15metrin alas tulo mut en saanu onneks ikkunaa auki?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *