Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Yksin synkkyydessä

Nimimerkki: Ms. Lonely (15)

Mitä sillon pitäis tehä ku ei enää oikeesti jaksa? Esittääkkö ilosta ja pirteetä, vaik on samaan aikaan kuolemas sisältä. Hymyillä ja nauraa, vaikka sydän itkee sisällä.

Tunnen itteni niin helvetin vastenmieliseksi. En voi kattoo peiliin ilman et sorrun itkemään. Mä yksinkertasesti vihaan itteeni. Vihaan mun luonnetta, mun ulkonäköö, mun persoonaa, ihan kaikkee mussa. Saan lähes joka yö itkee itteni uneen, kiitos masennuksen. Romahdan joka yö. Joka arkipäivä mun pitää lähtee kouluun tosi väsyneenä. Sit, ku mun kiusaajat tulee vastaa käytäväl ja heittää jotain pahaa suustansa ja tönäsee, oon säälittävä huomiohuora jos kyynel vierii mun poskella. Ne, tai kukaan muukaan ei tunne oikeeta mua. Kukaan ei tiiä kui monta yötä oon joutunu itkee itteni uneen, ku kukaa ei oo ollu kuuntelemas. Kukaan ei tiiä monta kertaa oon menettäny toivon, monesti oon romahtanu. Kukaan ei tiiä millasii ajatuksii mul pyörii pääs kokoajan, kui kauheit ne on. Sit ku vihdoin pääsen kotii, katon itteeni peilist, romahdan taas. Itken, haluun kuolla siihen paikkaan, heti. Pahintahan täs on se, että tää sama paska tapahtuu joka päivä, siihe asti et en enää jaksa ja luovutan koko elämän suhteen.

Oikeesti jos sanon, oisin mielummin haudas kuolleena rauhas ku tääl maan pinnal kärsimäs. Toi ei oo normaalisti sanottu 15-vuotiaalta nuorelta tytöltä. Se on oikeesti huolestuttavaa, asialle pitäis tehä jotain. Tää homma riistäytyy oikeesti jo käsistä. Kuin moni kiusaaja miettii asioit ennenku päästää ne suustaan? Ei yksikään. Ei vittu siitä tule mitään että ihmiset saa haukkua ja hakata niin paljo toisiaan eikä siihen ees puututa täysillä. Missä vastuut teoistaan? Missä opettajat jotka laittavat kaikkensa pelii saadaksee kiusaamisen loppumaa? Joo tiiän kyllä että siihen on yritetty puuttuu, mutta sehän siinä onkin. YRITETTY!

Vakavat kiusaamistapukset ynnä muut ovat oikeesti saattanu johtaa koululaisen itsemurhaan. Yläasteelainen nuori ihminen on ajatellu että häntä ei tarvita täällä, että hänellä ois paljo parempi olla muualla, kaukana tyhjydessä. Missä menee raja? Missä vaiheessa asiaan puututaan kunnolla? Se on silloin jo liian myöhästä, kun nuori on jo tehny valintansa ja päättäny päivänsä.

Kuitenkin nuoret jos teillä on tullu jotain tällasta mieleen tai tällaset jutut painanu niin sanon yhen jutun. Stay strong! Sul on sydän joka tekee työtä sun etees että saa pumpattuu tarpeeks verta elättääksees sut. Pidä siitä kii ja opi arvostamaan pieniiki juttui elämässä. Olen puhunut!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

Crüefan00

10.03.2017 21:45:39

Haluaisin auttaa sua. Tiiän miltä tuo tuntuu. Itellä oli koko ylö koulu ihan saatanan helvetti. Kiitos eräitten runkkareiden

#entiäauttaaksketäämut

11.03.2017 18:51:04

Mua kiusattiin alakoulussa ja kun yläkoulus puutuin yhteen kiusaamistapaukseen must tuli ilmaa. Mull on arpia leikkausten takii ja inhosin niitä mut opin elää sen kaa. Jos ei pysty puhuu kenellekää joistai asioist niit voi kirjottaa ylös ja repii palasiks. Mua se ainaki joskus auttaa!! Kiusaaminen ei lopu ennenku siihen oikeesti puututaan!! Se et sanotaa et pysy vahvana on täyttä paskaa!! Jos sattuu tarpeeks ni ei siin pysy minää vahvana!! Kaikki vihaa jotain/ ei tykkää jostain kehossaan mut seki on vaa asia joka pitää oppii kestää. Miks huolehtii sellasest mitä ei voi muuttaa?? Jos joku ei häiritse sua ni miks se häiritsis muita?? Jos tuntuu siltä et ei jaksa enää ni sun elämä on sun elämä mut elämä on nii arvokas juttu et kellää ei oo oikeutta ottaa sitä joltai tai mun mielestä iteltäänkään pois!! Koulun vaihto on aina mahollista ja kehonegatiivisuus on turhaa koska sillon ku syntyy ni ei oo olemas virheitä!! Ei kellään eikä millään!!

Anonyymi

12.03.2017 18:02:41

Voimii sulle?. Ketään ei sais kiusata.

Melkein kiusaajaksi joutunut

19.01.2019 07:29:42

Lyhyesti kerrottuna aloin kiusaa mun kavereita ja ajattelin vaan et miks en voi looettaa vaikka haluisin ja ajattelin että ei tähän mitään syvällisempää liity mutta ku tätä samaa jatku jonkun aikaa tajusin et haen sillä huomiota mun kavereilta eli usko mua ku sanon et ei ne huvikseen sua kiusaa niillä on jotain ongelmii itellään mut ne ei ehkä tajuu sitä ite niinku en mäkään aluks tajunnu