Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

10.02.2016 | Huumeet

Yhteen liimautuneet?

Nimimerkki: pinkkikupla (17)

Heippa joo. Vaikeita asioita mulle. Päätin nimettömä tulla vähä kertomaan, vaikka kukaan ei ehkä luekkaan.. Oon 17 ja niin oudolta ku se kuulostaakin niin oon käyttäny vähän yli vuoden kamaa. 16v > a-klinikalle alkoholiongelman takia, poltin kukkaa ensimmäisen kerran ja poltin aika paljon, vaikka loppujenlopuksi jouduin laitokseen, sijoitus oli 1kk ja 2 viikkoa olin hatkoilla (jolloin ekat poltot). 17v > kesä meni rauhakseen, koska kävin töissä yms.

Syksyllä mut heitettiin kotoonta pihalle erimielisyyksien takia, vaikka ne ei liittyneet kamaan. No silloin lähti lapasest aika pahasti. Aloin uusien kavereiden kanssa vetämään _kaikkea_ (ei subu/hero). Tuntu sillon kun piriä vedin, että eipä muuten vituta MIKÄÄN enään mut boom tuli arki koulu, työt..

Joka päivä tolet nousi ja aloin käyttämään koulus/töissä ja jokapäivä jotain. Valehtelematta. Olin n.1,5kk kokonaan #kuivilla, kun jouduin taas laitokseen, tällä kertaa kaman takia. Tuloseuloissa näky meta, a-vita, kannabis, bentsot ja ekstaasi. Eli varmaan vähän kertoo käytön määrästä. No tuntu sen 1,5kk aikana, että kaikki on hyvin. Jätin ”käyttäjäkaverit” ja aloin rauhoittumaan.

Laitoksesta kotiin > ”ennen vedettiin viikonloppukännit nykyään tykitetään ränniin.” Häpeän ehkä sanoa tämän mut onneks saan nimettömänä, mutta se ensimmäinen piikki olisi todellakin pitänyt jättää ottamatta. Sen voin sanoa. Älkää kokeilko, EDES sitä yhtä kertaa. Ihan valehtelematta: ”it’s better burn out, than fade away.”

Yritys on kova päästä eroon kamasta ja toivottavasti se onnistuu. Joskus 🙂
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Kaman käyttäjä myös

11.02.2016 00:35:21

Heippa! Myös täällä ruudun toisella puolelle ollaan vedetty pää täyteen _vaikka mitä_. Enempää itsestäni stooreilematta tsemppaan sua. Täysi-ikäisenä sulla tulee enemmän vapauksia, mut kans enemmän vastuuta, joten se saattaa helpottaa elämääsi, mutta huolehdithan, ettei asiat mene pahemmaksi! Ihmisessä on yllättävän paljon voimaa, valjasta se käyttöösi! T: Ex-kamapää, Nykyinen kunnon mies!

kamapää

12.02.2016 14:25:24

Tsempit sulle! toi on rankkaa. itse rännitin monta vuotta ja vedin muutenkin vaikka ja mitä. ilman kamaa ei nousta vieläkään sängystä. kaksi kertaa klinikalle ja kerran elvytyspotilaana sairaalaan... toivottavasti kaikki sujuu siellä hyvin! <3