Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Write my Bad life

Nimimerkki: Nimi ei kerro mitään (13)

No heipähei. Oon tälläne 13v poika, joka on 7-luokalla. Mua kiusattiin koko ala-asteella, mutta ei 1-2lk. 3-lk kaikki vaa syrji mua, ja kun sanoin opelle et mua kiusataan, nii kaikki sano vaa et mä ite kiusaisin niitä. No, kolmosluokka loppu ja tuli nelosluokka. Nelosella tuli meiän luokalle uus tyyppi. Oon edelleenki sen kaveri. No, nelosella mua syrjittiin VIELÄ enemmä. Ja myös haukuttiin läskiks ja tyhmäks ja kusipääks ja vaikka mikskä. Vitosluokalla tuli tyyppi, joka oli varmaan maailman kusipäisin tyyppi IKINÄ. Siis se vaa kiusas kokoajan, ja ei vaa lopettanu millään. No, kutonen alko, ja se tyyppi lähti pois. ONNEKS! No, kutosluokalla kärsin nettikiusaamisesta.

Onneks mä löysin mun ”elämän pelastajan” eli tietokonepelit! Olin mä aikasemminki pelannu, mutta kutosluokan jouluna mä ostin minecraftin, ( joo älkää kysykö, pelaan sitä edellee.) Ja mun rinnakkaisluokalla on yks hyvä tyyppi, joka pelaa sitä edellee mun kaa. Kesällä mä sit löysin kanssa overwatchin, league of legendsin, osun ja seiskan syksyllä löysin my summer carin. Juu eli seiska alko, ja sehän alko loistavasti. Menin eri kouluun kun muut ja sain ekan tunnin aikana 6 kaveria? Joo. Seiskaluokka on ollu mun parasta aikaa. Tosin yhen mun luokkalaisen kanssa meiän välit on vähän…no, se ei niinku fiilaa musta. Ja se kaveri, kenen kaa mä pelasin aina minecraftia, nii on mun tänhetkinen paras kaveri.

Toivottavasti tää oli mukava lukee, ja jos se mun minecraftkamu tunnistat ittes, nii KIITTI, et oot jaksanu olla mun frendi.

Mä kiitän kaikkii mun tukijoita ja kavereita. Te ootte parhaita.

KIITOS!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Anonyymi

18.01.2017 14:30:00

Itsekkin oon seiskalla, ja silti aina välil tulee pelattua tietokonepelejä. Kun menin seiskalle, sain heti 5 uutta parasta ystävää, joihin olin tutustunut kauan olleeseeni parhaan ystävän kautta. Seiska on todella parhaita aikoja!

Oka Ruto

01.02.2017 19:47:16

Tietokonepelit todellakin auttavat. En itse ole edes miettinyt viiltelemistä sen jälkeen kun löysin Yandere Simulatorin.

Kiusattu

08.03.2017 14:57:00

Missä paikkakunnalla asut?Ite asun korkalovaarassa Rovamiemellä.Oon kova pelaan ja tälleen nii jos vaik pelattais minee tai muuta online pelii?