Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

18.06.2018 | Ihastus

Vuoden vanhempi ihastus

Nimimerkki: kakanvärisethiuksetmulla (12)

Hehe tulin tänne nyt purkautumaan koska ei oo ketään kelle puhua tästä.

Elikkä oon tälläne 12v tyttö ja tykkään yhestä vuoden vanhemmasta pojasta. Mun tuurilla ihastuin tähän poikaan vasta vikoilla viikoilla ennen kesälomaa ja hän menee nyt siis kesän jälkeen yläasteelle. Ihastuin tähän poikaan sillee ku se katto mua kokonaisen välkän (ja mä sitä xd) ku olin tolppista mun kummioppilaiden kanssa, ja voin sanoo et oli elämäni paras välkkä!

Sen jälkee menin joka välkkä sinne samaan paikkaan, koska hänkin oli aina siellä. Meillä tuli paljon katsekontaktii ja silleen, mut ei koskaan olla juteltu. Kummallakaan meistä ei oo instagramia ja hän ei oo lisänny mua vielä snäpissä. Mun vaan täytyy saada tähän poikaan joku yhteys, koska ÄÄÄÄ❤️❤️❤️ Mä niiiiin tykkään siitä❤️

Ja se oli vielä niin komee kevätjuhlassa xD ku istuin vielä silleen että ku vaa katon oikeelle nii siin on yks piiiitkä rivi ja katoin sitä vaa kokoajan(ööh ja kerran se katto mua❤️)? Mut jos en nää sitä missään nii mun täytyy olla vuos ilman sitä 🙁 MITÄ MÄ NYT TEEN?

Hah tää on kyllä varmaan aika hauskaa luettavaa 🙂 No mutta jaa. Halusin vaa tulla purkautuu tänne ku ei tosiaan oo ketään kaverii tms jolle voisin tälläsistä puhua.

Ja tehkää omia tarinoita teijän ihastuksistanne koska mä niin tykkään lukea niitä xD❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Säälittävä

29.06.2018 19:41:58

Haha, olisinpa itse viel sun ikänen :D
No itse olin niin ujohko tapaus että olin öö lähes koko peruskouluajan ihastunut samaan poikaan... noin 8 vuotta. Ja oltiin kaikki vuodet samalla luokalla. Äöh, jotenkin niin hauska muistella noita aikoja. Nyt olen kohta täyttämässä 19. Mutta siis tarinoita? No tässä tulee muutamia koska no miksei. Onhan ne söpöi ja hauskoi jälkeenpäin mietittynä :D

- Ala-asteella jahtasin takaa useilla välkillä tätä poikaa parin muun tytön kanssa, oli siinä muutama muukin poika, sellaista takaa-ajo leikkiä. 2-4 luokilla taisi tätä tapahtuu. Kävelin myös joskus samaa matkaa pojan kanssa. Asuttiin semi lähellä, ehkä noin kilsa tai puoltoista eroa.

Koska tiesin missä poika asuu, niin tuli vanhempana ties kuinka monta kertaa tehtyä ''lenkki'' kyseisen pojan kodin ohi. Yritin aina vilkuilla pihalle, tietenkin mahd. huomiota herättämättömästi.

Yläasteellakaan en päässyt ihastuksesta vaan eroon, vaan se ehkä enemmänkin vahvistui koska no murrosikä ja ne tuntemukset lol... Harmi kyllä olin liian ujo puhumaan kys. pojalle, ja puhuinkin vaan jos oli joku pari/ryhmätehtävä. Paritehtävissä oli usein awkward tunnelma koska saatoin unhdella asioita tai mitä piti sanoa, ja ihastus joutui neuvomaan mua. Yksittäisiä tilanteita on niin paljon että en jaksa edes mainita kaikkia. Vahviten jäänyt mieleen tosiaan ne paritanssit haha.
En päässyt 7-8 luokilla pariksi mutta ysiluokan viimeisellä ´tanssitunnilla pääsin. Ja no sitä ennen olin osannut askeleet, ja tämän pojan kanssa tanssiessa ne kummasti unohtui. Astelin jaloille ja muutenkin olin tönkkö :D Voi luoja kun hävettää. Kaiken lisäksi kiroilin hiljaa ''voi vittu''. Sitten tuli aika jälleen vaihtaa pareja ja hän saattoi mut sinne minne nyt pitikään tyttöjen mennä. Leijailin varmaan seuraavat pari päivää. Samalla hävetti...

Yläasteen loputtua no tiet eros, empä oo nähnyt siitä ku muutamia silmäyksiä pari kertaa sen jälkeen. Onneksi ihastus loppui kuitenkin vihdoin koska en ollut koko vuosien aikana uskaltanut ottaa kunnolla kontaktia mikä tietenkin harmitti. Tietyllä tapaa oli niin säälittävä olo koska miksi en ollut voinut ottaa???
Ammattikoulun alotettuani sit koulun ulkopuolisella ajalla nähnyt pari kertaa sen siis, kummallakin kerralla olin kaverin kanssa, vieläpä saman kaverin. Ekan kerran viereisellä luistinkentällä toisen kerran se lenkkeili ohi. Kummallakin kerralla nolasin itseni koska no kaverin kanssa pelleily.... :D Sitten tulikin muutto muualle.