Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

04.05.2018 | Seurustelu, Viiltely

V*****s

Nimimerkki: Boy (15)

Oon 15v poika, joka ei oo ollu kenekää kanssa yhessä. Oon hetero ja läski ja haluan siis tyttöystävän, jota en tuu ikinä saamaan, vaikka oon yrittäny nyt täs varmaa 3 tyttöö ERI AIKAAN. Ketää ei kiinnosta ja alkaa masentaa tää ja viiltelen ja juon ja vapetan. Olis kiva, jos joku vois auttaa, miten semmosen muijan vois saaha.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

yks muija

14.05.2018 20:02:16

Ei sulla kuule oo mikään kiire saada suhdetta tytön kanssa. Oot niin nuori että sulla on koko elämä aikaa, miks tuhlata nuoruutta siihen että on suhteessa? Ja ei seurustelussa oo mitään järkeä jos sulla ei oo tunteita kyseistä henkilöä kohtaan. Ehkä tytöt ajattelee, et oot ns. "fuckboy".
(haha kuulostan siltä et oisin sua yhtään vanhempi mut joo xd) kyl sä sen muijan tuut vielä saamaan. etttä semmosta.

Anonyymi

21.05.2018 08:40:10

Sä oot aika työmaa...

Anonyymi

09.07.2018 09:55:33

Näin 16.v tyttönä voin sanoa, että lopeta aluksi juominen tai ainakin vähennä sitä. Hanki samalla apua viiltelyyn, masennukseen ja juomiseen. Sitten kun sulla on elämä suurinpiirtein kasassa niin yritä nostaa itsetuntoasi, vaikkapa kasvattamalla lihaksia tai opiskelemalla. Ja muista sulla ei ole mitään kiirettä sä olet todella nuori ja harvoin tossa iässä tulee mitään vakavampaa suhdetta, joka kestäisi pitkään. Laita itsesi kuntoon ja opi elämään hyvää elämää ilman tyttöystävää, sillä sä et halua että hän kärsii sun elintapojesi takia. Kaveritkin ovat tärkeitä, huolehdi ettei sulla ole huonoja kavereita, jotka estävät sua tulemasta paremmaksi versioksi itsestäsi.

Anonyymi

31.07.2018 10:35:39

Nonii lähetääs ny vaikka siitä että,sun pitää lopetta KAIKKIEN päihteiden käyttö ja kunnostautua! Aloita urheilu ja syö terveellisemmin en siis tarkouta että pitäisi käydä salilla 10x viikossa ja syödä 2porkkanaa viikossa vaan 2-4x viikossa 2h liikuntaa ja normaali ruoka antaa hyvät eväät parempaan elämään. En tiedä millä luokalla olet tai mitä opiskelet mutta panosta myös kouluun. Kun nämä kaikki on kunnossa tytöt kyllä huomaavat sinut ja kuinka mahtava oot. En suosittele ylpeilemään entisellä elämälläsi vaan enemmänkin nykyhetkelläsi. TSEMPPIÄ!

Muumipeikko Yrittää Avustaa

23.01.2019 17:46:10

Muumipeikko neuvoo:
Otappa yhteyttä snäpchätillä
@jonttuw04
Ja muutkin voi halutessaan äddää. Voidaan sielä jutella tarkemmin asioista, voin esimerkiksi kertoa, miten itse sain tyttöystäväni