Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

16.01.2020 | Kiusaaminen, Koulu, Perhe

Vittumainen elämä

Nimimerkki: Anonyymi (13)

Oon 13v 7-luokalla oleva tyttö. Mun itsetunto laski ihan melkei pohjaa ku seiskan alussa mua kiusattiin ja käskettiin tappaa itteni:( sit se asia saatiin selvitettyä, mun paraskaveri kerto mun kiusaajille yhestä pojasta johon olin ihastunut ja siitä soppa vasta syntyiki:(( Nyt mulla menee toistaseks koulussa ihan okei mulla on kyllä ihania kavereita jotka tukee ja rakastaa mutta muuten on vaan niin paska olla kuk kouluarvosanat vaan laskee ja laskee vaikka yritän parantaa.
Äiti ja iskä jokapäivä vaan riitelee ja purkaa pahaa oloo huutamalla lapsille se on tosi vaikeeta;(. Välillä vaan yritän jaksaa mutta se on ihan kamalan vaikeeta. Jos on joku jolla on jokseenkin samatilanne niin pliis tuu juttelee:) Ja jos joku ihana osais auttaa mitä voin tehä että mun olo ois parempi niin olisin ilonen ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Aavikkokettu

16.01.2020 13:03:46

Mun vanhemmat on siis eronnu enkä oo halunnu tavata mun isää

Aavikkokettu

16.01.2020 13:03:46

Moikka oon sijaisperheessä ja jouduin sinne koska riiteli mun äidin kaa niin pahasti... Ja riitelen vieläkin syömisistä ja liikunnasta siis ihan kaikesta ja mun isästä, koska mun äiti mustamaalaa mun isää... No nice ja sun varmaan kannattais jutella siitä sun vanhempien kaa

vituttaaitteeki

16.01.2020 15:03:46

sul on hyviä kavereita ja ystäviä joten kysy niiltä apua, kun semmosia sul on