Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

"Vittu mä en jaksa. Tää oli sit täs"

Nimimerkki: mulla_on_ikävä_sua. (16)

Mä katoin puhelinta ihan turtana. ”Vittu mä en jaksa. Tää oli sit täs. Mä rakastan sua.” Viesti lähetetty klo; 04:06 aamuyöstä. Kello oli nyt 06;18, sama aamu. Mä tiesin, että mitä tahansa mä tekisin, olis jo liian myöhäistä. Voi, miten mä toivoinkaan et ei olis liian myöhäistä. Epätoivossa, epäuskossa, shokissa, mä näpytin tutun numeron ruutuun.

Mä toivoin sydämeni pohjasta, että se vastaisi. Mä todella toivoin. Odotin puhelimessa reilusti 2 minuuttia, älyämättä ajan kulkua. Lopulta puhelin klikkasi, puhelun alkamisen merkiksi. Mä sanoin hätäisesti puhelimeen sen henkilön nimen, kenelle soitin. ”-a, mä oon ihan vitun huolissani! Pliis sano että sä olet kunnossa, pliiis anna sun olla kunnossa”, sanat vaan purkautu. Puhelimesta vastasi naisen ääni. Se sanoi mun nimeä. ”Mä olen tosi, tosi pahoillani… -a menehtyi viime yönä.”, nainen sanoi, puhelimesta kuului nyyhkytystä.

Hetkeks kaikki pimeni silmissä. Oli vaikeeta uskoa. Mä olin niin turtana, tuntematta mitään, et en ees itkeny. Meni itseasiassa useita sekunteja, ennenku mä sisäistin, mitä oli käyny. Mun paras ystävä oli vetänyt yliannostuksen lääkkeitä, ja kuollut siihen.

Mä syytän itteeni tästä edelleen. Jos vaan oisin ollut hereillä, se ois varmaan edelleen täällä. Mulla on sen huppari päällä, ja sen sormus kaulakorussa. Siitä on tänään (7.7) vuosi.  Mä en oo kertaakaan ottanut tätä korua pois, en ole pessyt tätä hupparia. Mä en ole poistanut mitään viestiä. Mun unissa se on edelleen täällä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

0.0

14.10.2021 13:05:55

EIKÄ! KAUHEETA!??
Ymmärrän sua, mut se huppari kanttis ehk pestä, ei mitenkään pahalla.

Tuleva_psykologi

11.11.2021 10:58:24

Heii kaikki menettää kaverin joskus, mäkin olen. Se teki itsemurhan ja oon päässy yli siitä. Toivon sulle pelkkää hyvää ja jatka kumminki elämää ja otan osaa <3!

Ei nimeä

23.11.2021 16:29:46

Toi... On koettu oman tyttöystävän kanssa... ja... se... Se sattuu. Mun tyttöystävä teki täysin samalla tavalla. Sama ajankohta sama kellon aika...
Myös sen nimi loppui a kirjaimeen...
Otan osaa ihan oikeesti! Toi ei oo mikään pikkujuttu! Tsemppiä sulle ihan kauheesti, ja muista pitää ittes kunnossa. *

Anonyymipoika

15.12.2021 10:16:05

Toi on mun suurin pelko, mitä kaverille voisi tapahtua :( Mielettömästi tsemppiä <3

Nimetön

17.03.2022 08:51:08

Tsemppiä<3