Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

"Viiltelyriippuvuus"

Nimimerkki: :) (16)

Mulla on menny tosi huonosti viime vuonna ja tän vuoden alussa.. Aloin viiltelemään tän vuoden alussa.. Ja nyt jotekin mun on ”pakko” tehdä sitä.. Oon jotenkin tosi riippuvainen siitä… Mulla ei menee nyt huonosti, koska poikaystävä petti. Siis aina kun mua surettaa niin viiltelen ja se auttaa. Veikkaan että mulla on masennus. En uskalla kertoa tästä kenellekkään. Mutta voisitteko kertoa omia kokemuksia tästä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

18.04.2017 11:19:20

Minulla on kokemusta viiltelystä. Yhdessä vaiheessa olin riippuvainenkin. Siihen auttoi kun kerroin kavereille ja hankkiuduin eroon veitsistäni (kerroin kavereille, ne kertoi terveydenhoitajalle, se kertoi vanhemmille ja vanhemmat takavarikoi veitset).

Se josta kukaan ei välitä

29.07.2017 09:07:15

Ite oon 13v tyttö ja mua on kiusattu koko ala-asteen ajan. Se oli enimmäkseen ulkopuolelle jättämistä haukkumista ja halveksuntaa... Nyt nykyään se purkautuu viiltelemällä... Jos jokainen jälki ois 10 sanaa jolla mua on haukuttu niitä ois siltikin vielä 2-3 kertanen määrä... Oon yrittänyt lopettaa, mutta jokainen viilto vie vaan syvemmälle...

Kun kerran viillät on hankala päästä eroon... Koita vaikka lähestyä jotain sun tosi läheistä ystävää/sukulaista yms. Jos vaikka meette jonnekki rauhalliseen paikkaa ja pikkuhiljaa rupeet kertoo sille?

Vertais tukea!?