Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Viiltely, kannabis, avioero ja alkoholi

Nimimerkki: M (12)

Oon kohta 12v tyttö. Mun elämä on ollu jo kauan aikaa vinksallaan. Mua on kiusattu kaksi vuotta koulussa, mut on jätetty pois porukoista, mua haukutaan ja kaikkea tämmöistä.

Yksi ilta mulla oli niin paha olo, että aloin viiltelemään. Mulla ei ole niitä jälkiä enää kauheesti, mutta yks jälki jää ikuisiksi ajoiksi mun käteen. Vedin liian syvän haavan. Kun äiti näki sen, se kysy mitä mä oon tehny. Sanoin, että kissa raapas. Mutta se oli vaan valkoinen valhe. En oo avautunu melkein kenellekkään mun asioista, paitsi tietysti mun parhaalle kaverille. Se ei usko mua.

Muutenkin mun elämä on päin mäntyä. Mun isoveli alkoi käyttämään kannabista, kun se siirtyi ylä-asteelle. Kun sain kuulla siitä, menin ihan paniikkiin. Mietin, että miten isoveli pystyi tekemään sen meille. Kaiken lisäksi sitä puukotettiin. Ylähuuleen, sen ”kaveri” puukotti sitä. Siihen tuli kahdeksan tikkiä.

Tän vuoden keväällä sain kuulla, että mun isäpuoli, tai siis entinen, oli pettänyt äitiä sen työkaverin kanssa. Sen takia äiti sairastui masennukseen, jo toista kertaa elämänsä aikana. Mulle se oli kova paikka. Meinasin joutua laitokseen, koska koulu teki musta lastensuojeluilmoituksen sossulle. Ja mun isäpuolella oli alkoholiongelma.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

24.04.2019 08:56:24

Kys