Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

06.04.2020 | Viiltely

Viiltely, addiktio

Nimimerkki: Sekopää (13)

Eilen lupasin ystävälleni etten viiltele enää. Kaksi tuntia myöhemmin huomaan että viillän neljättätoista viiltoa olkavarteeni. Mitä järkeä yrittää lopettaa kuitenkin vain jatkan petän vain ystäväni kun lupailen. Näin netissä kuvan jossa joku oli viillellyt reitensä täyteen viiltoja saman aion toteuttaa olkavarteeni tänään ehkä kirjoitan vielä jotain käteeni. Alle viikko synttäreihin saan kai rahaa ja ostan askartelu kaupasta uusia teriä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

06.04.2020 14:49:47

Moikka,
Meissä heräsi huoli sinun hyvinvoinnistasi. Oletko kertonut tilanteesta vanhemmillesi? Joskus vanhemmat eivät tiedä tai ymmärrä ja siksi on tärkeää kertoa tunteista vanhemmille suoraan. Jos vanhemmille on vaikea puhua, voisitko jutella jollekkin toiselle luotettavalle aikuiselle, vaikka kouluterkkarille?
Koska viestisi herättää kovasti huolta, meidän täytyi kertoa tästä viestistä myös viranomaisille. Tämä ei ole paha juttu, vaan heidän tarkoituksensa on auttaa. 
Jos haluat, voit laittaa viestin Nuortenlinkin neuvontapalveluun. Siellä voit halutessasi kertoa vielä tarkemmin tilanteestasi luotettavalle aikuielle. Pääset nettineuvontaan tästä. 
MLL:n Lasten ja nuorten ilmaiseen puhelimeen voi soittaa numeroon 116 111 (auki arkena 14-20, viikonloppuna 17-20). Lisäksi jos olo tulee tosi pahaksi, niin suosittelemme soittamaan heti esimerkiksi kriisipuhelimeen numeroon 0925250111. Kriisipuhelin päivystää ympäri vuorokauden. Mikäli kyseessä on hätätilanne tai hengenvaara, tulee soittaa hätänumeroon 112. 
Pahan olon kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Kerrothan tilanteestasi jollekin aikuiselle.