Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Vihaan itseeni

Nimimerkki: Anonyymi (13)

Olen nyt 13 vuotias tyttö ja vihaan itseäni:( mut kerron nyt vähän tarkemmin. En edes tiiä mistä tää kaikki alko? Aloin vaa vihaa itseeni luonnetta kroppaa vaikka kaikki sanoo et mun pitäis syödä enemmän koska oon niin laiha mut en näe asiaa itse niin. Nään itseni rumana ja läskinä tyttönä.

Olen tällä hetkellä 7lk:alla käyn liikuntalinjaa eli liikuntaa on paljon ja siihen päälle kaikki omat treenit joita on 8-9krt per viikko. Treenit vievät paljon voimia. Iltaisin itken ja vihaan itseäni niin paljon. Näytän rumalta kaikkien muiden rinnalla. Luokkani on täynnä urheilijoita ja olen kaikista rumin. Itseinhon yksi painava syy on koulukiusaaminen josta olen täällä puhunut. Olen viillellyt mutta en pahasti onneksi.

Asiat alkavat mennä parempaan suuntaan koska saan paljon tukea parhailta kavereiltani. Olen kiitollinen heille jokaiselle. Tää on vain minun ajatukseni jokainen on täydellinen sellaisena kuin on!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

20.01.2021 05:13:02

Hyvä että sun parhaatkaverit auttaa sua.
Mut se mitä tulin kysyy on et miks mun tarinaa ei oo julkaistu???

Nuortenlinkki

20.01.2021 14:15:32

Moikka Anonyymi,

Tarinoiden julkaisemisessa on jonkin verran jonoa ja siksi julkaisussa voi mennä ajoittain jonkin verran aikaa. Joten varmasti on tulossa pikimmiten. Laita viestiä instagramissa @nuortenlinkki.fi tai sähköpostia [email protected] jos haluat tiedustella tarkemmin asiasta. :)

-Nuortenlinkin ylläpito