Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Veitsenkärjellä

Nimimerkki: 13.v tyttö (13)

Välillä tuntuu että voisin vaan kiivetä lähimmän korkean talon katolle ja hypätä alas. Tekisi mieli vetäistä veitsellä kunnolla ranteeseen, mutten halua vanhempieni huolestuvan. Viiltelen itseäni kynsillä, ja terävillä esineillä niin että tuntuu!! Koskaan en jätä pysyviä jälkiä kehooni, sillä muuten vanhempani huomaisivat… pitäiskö vaan ottaa ja repäistä veitsellä? Olen itsetuhoinen, en tiedä mistä se johtuu. Haluun vaan paremman olon, ja viiltely auttaa asiaa… se on kyl huono juttu, TIIÄN mut tekee päivästä paremman. Eikä mulla liene mitään masennusta, mut joskus haluisi vaan pois.
Kiitos kun luit näitä mun paskoja ajatuksia❣

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

24.11.2020 10:03:29

Moikka,
Oot rohkea kun kirjoitit tarinasi tänne Nuortenlinkkiin, kiitos siitä. Vaikuttaa siltä, että sulla on tosi vahvoja itsetuhoisia ajatuksia, niistä olisi hyvä päästä puhumaan. Kuten kirjoititkin, viiltely ei ole sulle hyväksi, vaikka voi tuntua ainoalta keinolta helpottaa oloa. Laittaisitko viestiä meille Nuortenlinkin nettineuvontaan, missä voidaan yhdessä miettiä muita keinoja helpottaa omaa oloa, kuin itsensä satuttaminen. Voit laittaa viestin täältä. 
Myös Sekasin-chatissa pääsee juttelemaan nimettömästi, jos on paha olla. Pääset Sekasin-chattiin sivun laidassa olevasta painikkeesta tai tästä.  
Kannustan sinua juttelemaan itsetuhoisista ajatuksista jonkun luotettavan aikuisen kanssa, joko kasvotusten tai sitten vaikka näiden linkkien kautta netissä, jos kasvotusten ei tunnu hyvältä puhua.