Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

21.12.2016 | Perhe

Vanhempien ero

Nimimerkki: Avioeron kokenut tyttö joka pääsi erosta yli (12)

Tämä alkoi kun olin n. 7-vuotias ja katsottiin perheen kanssa jotain ohjelmaa. Kun se loppui äiti ja isä sano että niillä on asiaa. No sitten ne kerto sen, ja mä ja mun veli ei oikein tajuttu sitä silloin, kun oltiin niin pieniä.

Sitte äiti muutti pois ja me oltiin vuoroviikoin äidin ja isän luona. Äkkiä rupesin tajuamaan asian vakavuuden ja surin sitä joka ilta. Ennen nukkumaan menoa itkin ja minusta alkoi tulla jopa herkkä ja itsenäinen. Altiin asuttu vuoroviikoin varmaan alle 1 vuoden  kun äiti sitten muutti taas. Me muutettiin toiseen taloon oikeastaan toiselle puolelle kaupunkia. Sitten rupesin keskustelemaan erosta äidin kanssa ja siitä oli apua.

Tämä tarina saa käänteen kun täytin 9 vuotta. Varmaan 2 viikon jälkeen kun olin täyttänyt 9 meille kerrottiin että… vanhemmat muuttaisivat taas yhteen. Se oli iloinen asia. Ja kohta tästä on jo 2 vuotta. Vanhemmat riitelevät usein turhista asioista, mutta muistakaa: pysykää vahvoina!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Boika

21.12.2016 21:34:42

Luulenpa että anteeksipyynnöstä olisi apua vanhempienne riitelyyn. Meillä se on kyllä aina toiminut ja sen avulla vanhempani ovat olleet jo yli 30 vuotta yhdessä.

Anonyymi

26.03.2017 04:51:46

Voih, aikuisten ongelmat parisuhteessa ei ole lapsen syytä. Muistakaa se