Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

vaikeuksia ja surua.

Nimimerkki: dreamer :< (12)

Moi! Oon 12v henkilö ja halusin tulla puhuu mun ongelmista viimeaikoina :/. En oo varma mut saatan kärsii masennuksesta ja social anxiety:sta (en tiedä nimeä suomeksi), oon satuttanu itteäni jo pitkän aikaa viiltelyllä jalkoihin käsiin etc. ja mun äiti ei ihan pidä siitä. Oon ollu pitkän aikaa todella stressaantunut ja oon saattanut vahingossa huutaa kavereilleni koska mua ite sattuu sisältä.

Olin paripäivää sitten ulkona mun kahden parhaan/läheisimmän ystävien kanssa, oltiin tultu metsästä (missä mä aloin itkee ku ne sai tietää et teen yk asioita ittelleni **mainitsin aijemin**). Kutsutaan mun ystävii vaikka nimillä ”pulla” ja ”moon”, oltiin moonin ja pullan kaa tulos sielt metsästä samalla kun itken ja puhun niille mun ongelmista. Huudahdan heille aika monesti tässä tilanteessa kun puhumme ja he yrittävät selittää miten he välittävät minusta jne. mut ite en välitä itestäni joten väitin vastaan monesti. Ehkä 10min myöhemmin me mentiin pullan talolle ja sit moon ja pulla laitto siteet mun jalkoihin ja tälläst. Oltiin sitte pullan luona about seittemään asti ja mun mutsi soitti et mun pitää lähtee ja siinä mä sitten lähdin (moon oli lähteny jo viideltä).

Kun pääsin kotiin päätin syöda ja tällästä yk.. mun äiti ei vielkään tiiä et mä satutan itseäni taas ja jos se sais tietää ei se kuitenkaa tekis asialle yhtään vitun mitään, vittu sanovat että ”minä ja iskä välitetään susta” mut ei kuulosta siltä jos ette auta mua mun asioitten kanssa ja luulette että vaa puhumine asiasta auttaa.. turha mun on sillee kenellekkää kertoo ku koko mailma sitte tietää. Mul on tapahtunu niin paljon kaikkee esim. menettäny kavereit. Itsetunto on alimpana ku koskaan, vanhemmat ei auta, itsemurhayritykset mielessä ja vaikka vittu mitä muuta. Toivoisin tällä hetkellä vaan kuolemaa. Sori jos tää on epäselvä mutku en vaa osaa suomee kunnol enää. Tiedän oon nuori mut en vaa enää jaksa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *