Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Vaikeet muistot

Nimimerkki: Yks tyttö (13)

Moi kaikki!
Mulla on ollut ala-asteella hankalaa ja voisin vähän kertoo siitä. Oon siis nyt 13-vuotias tyttö ja oon seiskalla. No juu mut asiaan.. Mun opettaja ei ollut ykkösestä kolmoseen kiva, ja se huusi mulle koko ajan.
No sekään ei ollut niin paha, mutta mua kiusattiin ja siihen ei puututtu, vaikka siitä kerroinkin opettajille. Mä olin mun luokas melko hiljanen sen jälkeen kun mua alettiin kiusaamaan ja mua jopa kuristettiin eikä sitäkään kukaan uskonut (opettajista, rehtorista jne.), vaikka ainakin kymmenen muuta tyttöä näki tän tilanteen. No anyway sit nelosella kiusaaminen/ haukkuminen meni niin pahaks et saatoin ruveta itkemään koulus ja sillon yks poikakin tuli kysyy multa et mikä mul on, kiitos tälle henkilölle.
Mä myös sain kiukunpuuskia kesken koulupäivien ja mua kiusattiin edelleen. Mä en ollut silti koskaan joutunut jälki-istuntoon. Mulla todettiin AD-HD kutosen keväällä ja sain siihen lääkityksen, edelleen on ollut hieman vaikeeta tutustuu muihin ihmisiin ku on ollu sellast selkäänpuukotust, jne. Mut nykyään menee ainakin vähän paremmin ja toivon et ihmiset jotka on samas tilantees ni pystyis myös selviimään siitä. Tsemppiä niille!❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *