Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

16.08.2016 | Ihastus

Vaikea ihastus

Nimimerkki: mitäteen (15)

Olen ollut ihastunut rinnakkaisluokkalaiseen poikaan. Meillä oli yhteisiä tunteja viime lukuvuonna, ja aluksi kaikki meni hyvin, kunnes hän sai tietää, että olen ihastunut häneen. Minusta se on hieman outoa, sillä ihastuminen on enemmänkin kohteliaisuus, ei sodanjulistus. Yritin selvittää tilannetta, olla mukava. Yritin kaikkea ja ihastukseni vain oli välinpitämätön asian kanssa. Noh, sitten tuli kesä ja luulin etten enää edes pidä hänestä. Mutta kun koulut taas alkoivat, siinä sitä sitten taas mentiin. En yhtään tiedä mitä pitäisi odottaa. Hän on oikeasti todella mukava, mutta tuntuu että hän vihaa minua. Apua kiitos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

Anonyymi

16.08.2016 09:30:09

Yritä vaan korjata asiat miten itse korjaisit. Älä kysy muilta apua vaan ole oma itsesi ja sano asiat miten ne on. Voin sanoa vaan että jos hän ei oikeasti halua olla kanssasi missään väleissä tai yhteyksissä niin yritä vain unohtaa koko ihminen ja jätä hänet rauhaan. Näin minulla toimi ja sen takia tänä päivänäkään minä en pidä hänestä vaikka hän taas onkin ystäväni mutta mistä tietää tykkäänkö pojista vai tytöistä ?

Tyttö

20.08.2016 10:07:02

Jos sulla on sen pojan numero niin laita sille vaikka vietiä. Tai jos sulla on kaveri joka on sen kaveri niin pyydä häntä kysymään ihastuksesi mielipidettä sinusta. Jos poika ei pidä sinusta kannattaa hänet jättää rauhaan. Voit aina myös yrittää päästä edes hänen kaverikseen. Toivottavati oli apua : )

Porkkanaraaste

20.09.2016 05:24:40

Jos jollekkin sanoo nykyään "mä tykkään susta" yleensä se jää vaan tuijottaan, lähtee vaa pois tai rupee haukkuu oudoksi. Sitä ei osata ottaa kohteliaisuutena.. Jos sulla on sen numero niin meet normaalisti jutteleen, ja jossain välissä kysyt vaikka sen mielipidettä sinusta. Toivotavasti oli apua:))

äläkysykuenitekkäätiiä

28.11.2016 21:20:55

ja just perus asiat, et kysyt "yksityisviestillä" läksyjä, seuraavan päivän lukujärjestystä, ja sit voit kysyy sen mielipidettä susta niiku sillee "by the way". toivottavasti autto