Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

07.05.2020 | Muutos, Ujous

Uudeksi ihmiseksi

Nimimerkki: helpme (14)

Moi. Oon aina ollut se hiljanen tyttö meidän luokalla. Kaikilla on joku kuva musta, mut se kuva ei oo oikea. Suurimmat syyt mun hiljaisuuteen on se, että jos teen jonkun pienenkin virheen niin meidän luokkalaiset alkaa vitsailemaan jne. En aina ota kaikkea läppää itteeni, mutta joitain otan ja haluaisin eroon siitä.
Haluan olla sosiaalisempi, enkä mikään tuppisuu. Toivoisin vain kaikenlaisia vinkkejä. En tähtää siihen, että olisin suosituin oppilas, mutta haluan eroon maineestani. Lisäksi en haluaisi ottaa asioita itseeni.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

?

07.05.2020 15:54:41

Hei nimimerkki anonyyminen! ?
Yritä saada kavereita!
Jos se ei onnistu, pyydä apua esim. luokanvalvojaltasi tai kuraattorilta.
Kenenkään ei pitäisi/tarvitse olla ilman kaveria. Ja mun mielestä yläkoulussa on sellaista, että kannattaisi olla kaveri.
Tsemppiä! ♥️

?

07.05.2020 15:54:41

Hei nimimerkki etooainoo! ?
Kerro tuosta esim. kuraattorille tai opettajallesi tai täällä Nuortenlinkissä tai Verkkovinkkiksessä tms.
Kiusaamiseen pitää aina puuttua!
Tsemppiä! ♥️

?

07.05.2020 15:54:41

Hei! ?
Mäkin oon ollut tosi hiljainen 5.-luokasta asti. Se alkoi varmaan siitä kun meillä vaihtui opettaja. Meillä oli aina ollut naisopettaja mut sillon tuli mies ja se oli kyl opettanut meille puukässää mut mua vähän jännitti ja en uskaltanut alkaa viittailemaan niin viittailu jäi. Meen tänä syksynä (2020) kasille ja oon vieläkin hiljainen. Mulle on sanottu siitä joskus, mut en vaan uskalla viitata. En myöskään ole kovin sosiaalinen.
Mene juttelemaan esim. kuraattorin, koulupsykologin tai opettajasi kanssa tai laita viestiä tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tms.
Hienoa että haluat tulla sosiaalisemmaksi!
Tsemppiä! ♥️
PS. Anteeksi jos kerroin liikaa itsestäni / Käytin siihen liikaa tilaa.?

etooainoo

07.05.2020 15:54:41

mul oli vähän sama 5-6 luokal sit 6 luokal sanoin opelle et muo mun mielestä kiusattii ja loppu ala asteen kaikki oli hiljaa. no yläasteel yks tyyppi aikasemmi välin välii kuristi muo ja kaikki vittuilee mulle nykyistä enemmän. siit on nyt jo vuos kun sanoin opelle kiusaamisesta ja oon kasvanu siitä jo yläasteen aika henkisesti ja nii. mut mun luokka pitää muo samana heikkona cringenä paskana. no siihen on ite jo tottunu mut kaikki ei totu. jos oot herkkä niin suosittelen että et oo liian herkkä tai ainakaan vassi opelle. se vaan pahenee. jos sul on kavereita niin kysy niiltä apua ja jos sulla ei oo niitä niin somestakin voi löytää hyviäkin kavereitaaa. täst tuli vähän pitkä kommentti mutta tuskin se haittaa

anonyyminen

07.05.2020 15:54:41

Tiiän ton tunteen! Oon ollu hiljainen 3-5 luokkaan asti, mutta sittemn pakotin itteäni olemaan "sosiaalisempi" ja se oli kivaa ja ei xD. Nyt kun muutin uuteen kouluun (oon siis nyt 8lk) nii oon toooooooooooooooooosi hiljainen tuppisuu eikä KIRJAIMELLISESTi yhtään kaveria. Et ole ainakaan yksin. Mut toivottavasti tää ei ollut turha kommentti