Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Uskoin että saan hyvän vuoden

Nimimerkki: Tyttö (12)

Oon 12-vuotias tyttö ja tässä on mun tarina.  Nimet on vaihdettu. Ja sori kaikki virheet ja jutut jotka ei sovi tekstiin.

No synnyin ihan normiperheeseen mulla oli vanhemmat. Sitten sain myös pikkuveljen ja elämä oli kivaa. Muutettiin pian ulkomaille ja tuntu musta pahalta, koska kaikki kaverit jä Suomeen, mutta sopeuduin siihen pian. Olin 6-vuotta kun menin Luxemburgissa ala-asteelle. Siellä oli onneksi suomenkielinen luokka. Mulla oli kivaa ja elämä oli hauskaa kunnes tullaan vuoteen 2014 loppuun. Mulla oli just alkanut koulu 4-luokalla. Aloin eristäytyä mun kavereistä kun ne vähän syrji mua. Sain myös sillon tietää että mulla on lukihäiriö. Se tuntu pahalta.

Halusin olla Amalian kaveri (nimet vaihdettu) mutta Sini esti sen. Se Sini oli kertonut mun yhdelle kaverille että näytän läskiltä. Mun kaveri kero sen sit mulle. Sen jälkeen oon ajattelut itseni läskiks. Entiset kaverit kiusas mua 5-luokalla. Mulla todettiin tässä vaiheessa kissa- ja pölypunkkiallergia.

Kuulin monta kertaa kun mun vanhemmat riiteli ja sain pian selville että ne eros. Mun äiti muuti Suomeen ja jäätiin mun isän ja pikkuveljen kanssa Luxemburgiin. Itkin joka yö uneen. Sitten siirryin yläasteelle. Meidän luokalle tuli kaksi uutta oppilasta ja halusin toisesta mun kaverin mutta taas mua estettiin. Mun astma ja atooppinen ihottuma alko tulla takas. Olin surullinen. Oon myös huomannut että jos jään yksin kotiin alan itkeen hysteerisesti ja kuvittelen mitten mun isä vois olla kuollut. Nyt oon tässä tilaanteessa. Ehkä mun ei kuulosta yhtä pahalta kun muitten mutta se satutti mua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *