Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ulkopuolelle jääminen

Nimimerkki: ulkopuolelle jäänyt (12)

Eli siis.. Oon 12v tyttö ja oon 6lk. Olin 5lk uusi oppilas ja silloin vähän ujo vaikka yleensä sain nopeasti uusia kavereita ja olin oma itseni. Oon tullu kaksi kertaa aikaisemmin uuteen kouluun ja sopeuduin niihin heti. Nyt mulla meni aikaa saada tosi hyviä kavereita. 5lk lopulla olin jo aika suosittu meidän luokalla ja olin saanu myös muutaman pojan kaveriksi. 6lk alussa olin luokan suosituin ja kaikki kerääntyi mun ympärille ja moni meidän luokan poikakin tykkäs musta. Mutta sitten mun suosio alko vähän väliä pienesti laskemaan. Nyt ne joiden kanssa yleensä olin on vaan keskenään. Ennen ne pyysi mua kaupungille ja yökylään. Olin tosi monesti ulkonaki myöhään niiden tiettyjen kanssa. Nyt kukaan ei pyydä mua mihinkään jonka takia oon joka päivä yksin kotona. Ja mulla on ollu tosi pitkään yks tosi hyvä kaveri joka nyt on vaan muiden kanssa ja sit ku oon sopinu sen kaa että menisin vaikka niille yöks nii se onki sitte sopinu jonku toisen kaa ja ne jättää niinku mut ulkopuolelle. Ennen olin mielestäni kaunis mutta aika moni on sanonu että en oo kyllä niin kaunis ku luulen olevani. Musta tykkää vaan yks poika joka seuraa mua kaikkialle ja yrittää olla mun kanssa yms. Ei oo kauheen kivaa olla koulussa yksin välkillä kun itse en tykkää samoista asioista kun muut. Usein nojaan yksin koulun seinään ja odotan että pääsis jo koulusta pois. Kerran menin vessaan itkemään koska mua ei haluttu tiettyyn ryhmään mukaan. Oon laumasielu enkä tykkää olla yksin. Muutenkin elämä menee vähän huonosti kun oon muuttanu 5 kertaa ja äiti ja isä on eronnu ja sitte vähä muutaki jota en nyt kerro mutta ne vaikuttaa paljon koulunkäyntiin niinkuin myös ne kaveri asiat. En saa enää kokeistakaan niin hyviä numeroita kun en lue. Yksinkertaisesti en jaksa lukea vaan päivät kuluu siihen että kun tuun kotiin koulusta meen joko pelaamaan tai nukkumaan. Tunnen olevani ärsyttävä ja ilkeä kun kaikki puhuu musta pahaa ja syrjii.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

:(

05.08.2018 16:53:38

Voi ei sul taitaa mennä tosi huonosti, tsemppiä, hei et sä sata varmaa oo sellain ku sä luulet. Mä uskon et sä oot kiva vaik en oo koskaa välttis tavannu sua.

Ulkopuolinen

23.10.2018 08:02:14

Hei, kuulostaa, että olet saanut liikaa kuulla ikäviä asioita itsestäsi ja harmiksi alkanut itsekin uskoa niihin. Asiat eivät yleensä ole niin mustavalkoisia, ihmisissä on niin hyvää kuin huonoa. Mieti, mitä hyvää olet ehkä kuullut sanottavan sinusta..? Voisitko mennä juttelemaan koulussa kuraattorille tai psykologille? He ovat vaitiolovelvollisia, jos et halua, että asiaasi kerrotaan vanhemmillesi. Muista ettei sinun tarvitse jäädä asioiden kanssa yksin, et voi sille mitään, jos sinulle on käynyt ikäviä asioita ja olisi kohtuutonta, jos joudut kantamaan ne yksin. Kukaan aikuinen ei saa vaatia sellaista keneltäkään lapselta, jos esimerkiksi vanhempasi eivät ole ymmärtäneet ahdinkoasi.