Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

02.05.2018 | Itsetuhoisuus, Kipu

tykkään kivusta

Nimimerkki: joku masokisti varmaan (13)

No siis, mistäs alottaa. Vaikkapa siitä, että onko normaalia tykätä kivusta? Tai oon mun koko elämän ihan pienestä asti jotain kipua itse itselleni aiheuttanut ja oon tykännyt siitä? En haluais itteeni masokistiks leimata, mutta onko se vaan näin. Pienempänä purin huulta niin paljon, että siitä alko tulee verta, koska tykkäsin siitä kivusta ihan sikana. Teen näin vieläki. Tykkään kans siitä akopunktiokohtien painelusta se tuntuu ihanalta, myös revin sormet ihan verille ja pidän käsiä tulikuumalla patterilla. Nyt mietityttää, että miltä tuntuu pitää kättä kynttilän päällä. Myös viilsin vähän mun käteenki, mutta en haluu viillellä, koska vanhemmat huomais, mut on kokoajan sellanen halu satuttaa itteeni tai saada sitä kivun tunnetta tehtyä. Mikä mulla on ja mitä pitäis tehdä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Toinen samanlainen

06.11.2019 20:56:36

Hei! Mä oon 14v ja itekki tykkään jossainmäärin kivusta. Joskus kuristan itteeni, joskus viiltelen, revin hiuksia, talvella melkeen palellutan mun sormen ja joskus oon yrittäny väkisin katkasta mun jalan. Joskus toivon et mua kiusattais.
Jos sä oot masokisti, joka on aika selvää sun tapauksessa, sille ei oikeestaan voi tehä mitään. Jos tunnet kivun hyvänä asiana, se on selvää, ettei tunteita voi muuttaa. Yrität vaa olla satuttamatta ittees. Se on vaikeaa, mä tiiän. Siihen jää koukkuun