Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Turha elämäni

Nimimerkki: sad girl (13)

Moi!

Muutettiin ehkä noin viikko sitten uudelle paikkakunnalle ja uusi koulu alkaa 9.8. Mua jännittää ihan sikana! En vaan oo mitenkää sosiaalinen uusien ihmisten ympärillä ja oon tosi ujo.

Alotin muuten villtelyn ehkä noin pari viikkoa sitten. Mun jäljelt ei oo mitenkään syviä tai isoja, it’s not a big deal! Just nyt vaan haluan halata jotakuta. Ja et se sanois kaikki on hyvin. Mut ehkä ne asiat ei ole niinkään hyvin, tai siis en tiiä mikä periaattessa on pielessä. Ehkä se on vaan mun pään sisällä. Perheasiat on hyvin ja vanhalta paikkakunnalta on kavereita, ja tietenkin vielä kaikki ne rakkaat internetkaverit. En tiiä missä olisin ilman niitä. Ehkä mä vaan valitan pikkujutuista ei sitä koskaan tiiä. Mut just nyt vaan haluun vetää pään sekasin ja olla ilonen. Toivottavati tää tapahtuu ennen koulujen alkua.

Mut kai mä tästä ny sitten meen ja ehkä jätän vähemmälle tän valituksen. Toivottavassti just sulla on hyvä päivä ja oot onnellinen! Muista myös et just sä oot sairaan kaunis/komea ja sun keho just täydellinen tollasena!!

XOXO broken sad girl

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

???

01.08.2018 12:09:00

Aloitit viiltelyn? Miks? Jos kaikki on kerran päällisin puolin hyvin niin miksi haluat satuttaa itseäsi, onko se nyt teijä iässä joku muoti-ilmiö jota pitää kokeilla iha huvikseen vaan koska muutkin tekee niin?

Itsetuhoisuus ei koskaan ole leikin asia eikä sitä kuulu ihhih huvikseen tehdä.

Jos mieltä painaa joku asia. niin kerro siitä kavereillesi tai jollekki aikuiselle. Tai jos nyt et ole varma mikä sulla on niin itsetutkiskelu on ihan hyvä vaihtoehto verrattuna viiltelyyn. Toivottavasti mietit vähän.

Demo

04.10.2018 13:26:42

??