Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tunteet

Nimimerkki: Lexaxs_ (13)

Mulla ei oo tunteita. Noin lyhyesti sanottuna.

Mulle on huudettu sen verran monta kertaa, että ei oo tunteita. Jos mulle huudetaan, en tunne mitään. En surua enkä vihaa ja iloa ei löydy aidosti. Koulussakin vaan feikkaan mun tunteita. Joskus rupeen itkee vaa ilman syytä.

Tän sivuston masennustestin mukaan mulla on vaikea masennus. No saattaa se silleen ollakin. Ei oo tunteita, kärsin unettomuudesta ja ruokahalua on kadonnu enkä oo tyytyväinen itteeni. Ainoo asia, josta saan lohtua, on musiikki, taide, 7 poikaa ja 1 tyttö, tyhjään katsominen, itkeminen ja viiltely. Mun koko  uokka tietää et viiltelen mut ope ei. Mun luokal on vaa yks luottohenkilö, joka on poika. Mä avauduin sille joskus joulukuun lopussa, se kuunteli ja kannusti mua. Mä rakastan häntä!

Pelottavinta on tulla kaapista ulos. Henkilön, jolla ei ole tunteita enää, pitäisi kertoa vanhemilleen, että on transsukupuolinen, homo ja haluaa vaihtaa nimensä. Onko tollanen ees mahollista? Mä en tiiä, kertokaa joitai vinkkejä kommenteissaa <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

:)

20.03.2019 09:57:58

Vaik se tuntuu vaikeelta nii kerro sun luokalle ne ottaa sen varmasti hyvin :)) <3

Ei nimeä

23.11.2021 06:43:13

Hei. Ymmärrän täysin miltä tuntuu olla ilman tunteita. Itse olen myös homoseksuaali, enkä pitkään aikaan uskaltanut sanoa kellekään. Mun tunteet katos aikalailla kokonaan vuoden 2021 kesäkuun aikana. Mun tyttöystävä kuoli joten koin jääväni oikeesti yksin. Lopulta löysin kuitenkin ihmisen, jota rakastan, en ehkä niin paljoaa, mutta kuitenkin. Hän on tukenut mua ja autto pääsemään jaloilleen. Tsemppiä sulle oot varmasti vahva sisältä. Kenenkään tunteet ei voi kadota kokonaan koska ne on yks ihana osa sua.