Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tsemppiä kaikille ja pieni teksti mun elämästä

Nimimerkki: JoKuTyTtÖ (13)

Siis oikeesti, tulin tänne sivustolle ihan sattumalta ja aloin sitten lukemaan näitä tarinoita.. Tosi koskettavaa ja se saa mun oman elämän kuulostamaan naurettavan helpolta. Päätin nyt itsekin kirjottaa jotain.
Siis, perheessä mulla on kaikki hyvin jne. Mut koulussa vaihtelee tosi paljon. Mä oon aika hyvä koulussa ja mua on yritetty kiusata sen takia. Oon kuitenkin päättänyt että pysyn vahvana enkä alistu kiusaamiseen.
Mulla oli eskarista kutoseen asti paras ystävä, jonka nimi nyt oli vaikka Tiina (keksitty nimi), me oltiin ihan parhaita ystäviä ja se oli mulle tosi tärkee. Kakkosella se kuitenkin vaihto kouluu ja muutti kokonaan toiseen kaupunkiin. Se on siis tosi ujo, ja sit tän vuoden helmikuussa sen isä kuoli ja meiltä meni välit poikki. Me ei siis riidelty tai mitään, se ei enää vaa kai halunnu tai uskaltanut olla mun kaa. Siis mä oon tosi pahoillani sen puolesta, mut oon vähän surullinen..
Sitten mä sain uuden parhaan ystävän, tosi ihanan ihmisen, mut multa meni välit poikki senkin kaa..  mut saatetaan ehkä sopii en tiiä toivottavasti. Jutellaan vieläkin snäpis mut ei face to face.
Vitosella mulla oli yks aika hyvä kaveri, meni sen kaa välit poikki, kutosella sovittiin ja nyt ollaan hyviä frendei. Se antaa toivoo.
Ai niin ja sitten oon ihastunut yhteen poikaan jo monta vuotta. Tää oli mun kaa samassa koulussa, ja bussissa ku en osannut vielä painaa oikeella pysäkillä se paino mulle ja oli muutenki tosi ihana. Vaihoin kouluu, mutta nyt ollaan taas samalla yläasteella mut eri luokalla ja mun tunteet palas. Eikä mulla oo mitään sen snäppii tai mitään… Mut ehkäpä vielä joskus…
Sit mä kerron vielä yhden jutun, mitä mulle kerran tapahtu tähän ihastukseen liittyen. Sen paras, vuotta vanhempi kaveri tuli samaan kouluun mun kanssa, ja se kysy oonko vieläkin ihastunut tähän? Miten se oli tiennyt! En ollut kertonut siitä kellekään, btw. Se oli aika noloo mut kuitenki pisti miettimään. Vastasin että en oo koskaan ollutkaan ihastunut siihen, oliko virhe?
Joskus menee mulla vähän paremmin, joskus huonommin. Mut yritän olla positiivinen, ja jos jaksaa uskoa itseensä ja optimistisuuteen, kaikki on mahdollista. Toivottavasti tekin teette samoin ja saitte tästä ehkä jtn apuu. Tsemppiä kaikille ja kiitos kun luit!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

?

02.12.2019 17:06:47

Hei ! ?
Ihanaa kun kirjoitit tän tarinan. Se antoi mulle voimaa ja iloa. ❤️
Meinasin eka kirjoittaa tähän kommenttiin asiat mut teenkin tarinan.
Kiitos tosi paljon inspiraatiosta ! ❤️
Tsemppiä sulle ! ?