Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Transsukupuolisuus? What

Nimimerkki: Transpoika (14)

Synnyin 14 vuotta sitten tähän maailmaan tyttölapsena. Oon ihan muutaman vuoden ikäisestä asti aina käyttäny poikien vaatteita. Kokeilin vaikka ja mitä kaikkea erilaista. Noh kasvoin siinä sitten kouluikäiseksi ja ekalla luokalla alkoi kiusaaminen. Siitä en kuitenkaa sen enempää puhu nyt. Vuosi vuodelta kasvoin tytön kehossa ja halu olla poika kasvoi. 9-vuotiaana sain ekan kerran kuulla seksuaalivähemmistöistä. Oisin ollu poika jo ihan pienestä asti mutta en uskaltanu kiusaamisen takia. Pelkäsin että mua tuomittais (mua on tuomittu itsetuhosuuden ja seksuaalisen suuntautumisen takia).

12 vuotta täytettyäni tulin kaapista ulos vanhemmille ja kerroin olevani poika. Se ei ollu heille yllätys koska olin aina ollu tosi poikamainen. He hyväksyi ja hyväksyy edelleen mut tälläsenä. Nyt ko olen 14-vuotias niin käytän päivittäin poikien vaatteita. Bindaamisen ja binderin käytön alotin puol vuotta sitten. Kaverit on myös ollu suurena tukena ja oma päättäivyys auttanu jaksamaan.

Ihmiset ja etenki nuoret, olkaa sitä mitä haluatte ja kuunnelkaa omaa päätänne. Tehkää asioita ja ratkaisuja jotka tuntuu teistä oikeilta. Olkaa ja rakastakaa!

Terveisin kohta 15-vuotias onnellinen transpoika.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

PastelKid

24.07.2017 00:14:24

Loistavaa, että uskalsit olla oma ittes loppujen lopuksi ja kertoa myös sun vanhemmilles asioiden laidasta. Ole oma ittes ja paljon tsemppiä! ♥

aika perus (=

29.08.2017 16:48:21

Ihanaa et maailmasta löytyy tällästäkin porukkaa! Me eletään vaan kerran eikä oo MITÄÄN järkeä heittää elämää hukkaan yrittämällä olla joku ihan eri mitä haluaa. Erilaisuus se on oikeesti kaunista.