Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Traaginen lapsuus

Nimimerkki: Huono lapsuus (16)

Olin n. 10-vuotias, kun kaikki tää paska alkoi. Ja mietin tätä vielä ja sanon aina itelleni, miten mä oon kestäny tän kaiken?

Oli tavallinen koulupäivä ja kaikki oli hyvin kunnes tulin kotiin. Kotona mua odotti mun äiti, joka näytti tosi innokkaalta. Kysyin, mitä on tapahtunut ja äiti vastas, että pääsen kauneuskilpailuun, josta en siis edes tiennyt. Mulle siis selvisi, et äiti oli ilmoittanut mut johonkin vitun kauneuskilpailuun. Siitä sitten alko kaikki paska.

Aluks käytiin kampaajal, joka vähän leikkas ja värjäs mun hiuksii. Sit me mentiin nyppii mun kulmia ja laittamaan mulle ripsenpidennykset! Äiti oli myös aiemmin tällai muokannut mua. Sit seuraavana päivänä mentiin kattoo asuja, jotka oli semmosia iha hirveitä herutusasuja. Mulle ostettiin jopa oikeet rintsikat sillon! Mun isä oli muuttanut Australiaan nii se ei tiennyt tästä mitään. Ja tää kaikki jatkui pari kuukautta, kunnes koitti itse se kisapäivä. Oli iha vitun huono olo aamulla ja olin oksentanu jopa, mut äiti pakotti mut siihen kisaan.

No sit me mentiin sinne ja valmistauduttiin. Mut meikattiin, vaihdettiin se horoasu, laitettiin tukka ja kävin sinä aamuna itserusketuksessa. Kelatkaa, itserusketuksessa!? Sit oli lopulta mun vuoro mennä lavalle ja se alku meni ihan hyvin kunnes mä oksensin. Kyllä, minä oksensin. Ja eka mitä mä nään, on kun äiti laukkaa vihastuneena sieltä salista.

Myöhemmin, kun menin äidin luokse se rupes tukistaa mua ja kiroilee. Sinne tuli poliisit ja ne vei äidin. Myöhemmin todettiin, et äitil oli vakavia mielenterveysongelmia.

Nykyään asun iskän luona ja kaikki on hyvin. Ihan paskaa ja turhaa tää kaikki!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Demo

31.03.2019 19:06:30

Siis ihan hirveetä?❤

Anonyymi

19.04.2019 19:51:27

No on ollut ihan hirveetä. Kun eihän niin nuorena osaa mennä kenellekään puhumaan.
Tosi hyvä kun Sinulla on hyvä isä ja olet selvinnyt.