Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Toivon ettei kellekään käy samoin…

Nimimerkki: Emt (13)


Moiiiiiiiiiii! Aattelin kertoo teille rakkaat tänää yhden jutun, mikä vaikuttaa muhun edelleen…
Eli siis olin kesäleirillä ja siel oli yks ihana poika johon ihastuin (kutsutaan häntä tässä tarinassa vaikka nimellä Eero), ja mun yks kaveri (vaikka Liisa) oli siel mun kaa. Pahinta täs oli et Liisa ja Eero oli samassa joukkueessa, eli ne oli yhes siel tosi paljon ja tää Liisa oli myös ihastunu Eeroon. Musta tuntu pahalta, mutta ne näytti yhdessä tosi onnellisilta kun ne jutteli, joten päätin, et okei antaa Liisan olla Eeron kaa ihan rauhas. Olin 110% varma, et Eero ois ollu ihastunu Liisaan ja olin siit tosi surullinen. No selvis kuitenki, et ne oli vaan kavereita, kun Liisa oli kysyny Eerolta, et tykkääks Eero siitä ja Eero oli vastannu, et vaan kaverina ja Liisa oli tottakai ihan rikki.

Olin Liisan tukena, mut en voinu mun omille tunteille mitään ja aloin juttelee (wapissa) tän Eeron kaa. Tiiän, et tää seuraava juttu saattaa kuulostaa tosi ärsyttävältä, mut jos joku on joskus snäpänny tai viestitelly ihastuksensa kaa, nii tietää tunteen. Eli: Eero kehu mua aina ja autto mun epävarmuuksien kaa tosi paljon. Lopulta mokasin koko homman ite, joten musta ja Eerosta ei ikinä tullu mitään. Ihastuin toiseen, joka kuitenkin osoittautui tosi ilkeeks tyypiks, eli siis lopetin Eeron kaa juttelun vaan, koska tykkäsin toisesta. Hehheh hyvin meni, mut välillä ikävöin Eeroo edelleen ja joo tiiän, et oli täysin mun oma syy, mut oon nuori ja tyhmä:)

Tuntuu edelleen pahalta, koska jos en ois menny ihastumaan toiseen nii musta ja Eerosta ois varmaan tullu jotain 🙁 mut no ois kiva kuulla, jos jollain on ollu ees jotain saman tyyppisii kokemuksii ??? Tästä tuliki aika pitkä tarina joten kiitos, jos jaksoit lukee.

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

05.12.2022 20:32:48

No, ainakin sinulla meni paremmin kun mulla... mun ihastus lisäs mut snäpissä vaan sen takia että se sano että se lisäs mut vaan sen takia koska ei muuten tuntunu menevän jakeluun, ja että se tietää kaiken mitä oon puhunu siitä mikä on vitun ällöttävää joten SE EI OO IHASTUNU MUHUN (kirjotti oikeesti isoilla kirjaimilla) ja se käski mua lopettaa siitä puhuminen ja jättää se rauhaan... se on joka toisen jakson lukiolla ja se tuli nyt torstaina takas... se on edelleenkin nätti... eikä kyllä muutkaan tunnu tykkäävän musta sen enempää... oon 16.