Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Terveyden ahdistus.

Nimimerkki: Kuolemasta nouseva (16)

Sairastuin syömishäiriöön vähän alle pari vuotta sitten. Asia selvisi vasta laihdutettuani kymmeniä kiloja pois painostani, joka oli normaalipainoisen lukemissa. Olin jo tätä ennen ollut masentunut ja itsetuhoinen ja lopulta minut pakotettiin hoitoon. Nyt olen saanut noin viisi kiloa lisää painoa ja syön normaalisti. En pidä lainkaan siitä miltä näytän, vaikka tiedän ettei painoni nousua todennäköisesti huomaa kukaan muu kuin vaaka ja minä itse. Kaikki on käytännössä hyvin, mutta siltiminua kalvaa tyhjyyden tunne jota lääkitsen satuttamalla itseäni.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

?

26.03.2020 18:02:51

Hei ! ?
Samaistun. Mulla ei ole eikä ole ollut syömishäiriötä, mut mun paino on alhaalla, koska mulla on kai jotain syömisongelmia. Silloin kun mun paino on tosi alhaalla, mulla on paha olo, mut tuun iloisemmaksi ja toiveikkaammaksi aina kun se nousee. Ja toivon että se nousee kun sit mun ei tarttis käydä painokontrolleissa.
Susta ei voi tulla lihavaa, jos susta ei tule ylipainoista, enkä usko että susta tulee.
Mene vaikka juttelemaan kuraattorin kanssa tms jos asia mietityttää.
Toivottavasti painosi nousee, se olisi vain hyvä asia.
Tsemppiä ! ?

Aavikkokettu

26.03.2020 18:02:51

Tiiän miltä susta tuntuu, mutta ei se viiltely mitään Auta ja oon aika varma että jäät tosta sillä kaikesta jää osastolla kiinni... Kokemusta on

kannustaja

26.03.2020 18:02:51

Hirveesti voimia