Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Teinivanhempi

Nimimerkki: (16)

Oon 16/07 poika.
Olin vuodenvaihtees yhen tytön kaa suhtees, joka meni alkuun ihan hyvinki. Kutsun sitä ny A:ks. Erottiin siin helmikuun aikoihin koska tajusin olevani homo.
Sainkin sitten maaliskuussa tietää et A on raskaana ja oon kyseisen skidin iskä. A teki itte päätöksen olla tekemättä aborttia ja kunnioitan sen päätöstä täysin. Sain ihan huolel paskaa niskaan koska et halunnu olla A:n kaa enää yhes (sen raskaus ei liittyny mitenkään siihen). Olin lisäks jo suhtees mun nykysen poikaystävän kaa. Hirvee hässäkkä tuli kans sossujen kaa. Piti selvittää miten sitä lasta hoidetaan ja elatusvastuut, jne. Huudotkin sain tottakai vanhemmilta monena iltana.

Se poika-vauva syntykin sitten syyskuussa. Terve on ja aivan ihana. Se asuu A:n luona, jossa A:n äiti ja veli pitää siitä pääasiassa huolta. Nään sitä joka viikonloppu kun se tulee meille hoitoon. Mun vanhemmat on auttanu ihan sikana. Mun poikaystäväki näkee sitä usein, eikä sitä oo yhtään haitannu et mulla on näin nuorena lapsi.

Sanon nyt vaan suoraan kaikille että käyttäkää hyvät ihmiset sitä ehkäsyy. Seksitaudit ja raskaudet ei oo mikään valmiiks epävakaan murrosiän parantaja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *