Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

19.09.2022

Tarina, kuinka menetin KAKSI ihastusta

Nimimerkki: Kahvula (12)

Kun olin kolmosella, alkoi pikkuinen seikkailu. Kun vuosi alkoi, kaikki meni suhteellisen hyvin. Mutta sitten minulle tuli joku ehkä mielenterveysongelma, syynä luultavasti pikkusisarukset, joten jouduin paikkaan nimeltä osasto 10. Se oli sairaalaosasto, (ei siis sellainen että ollaan vähän kuin sairaalassa, sairaalasängyt, tiputukset, yms.) jossa vietin vapaa- aikani sairaalakoulun (sama juttu kuin edellä mainitut asiat) jälkeen.

Osastolta päästyäni menin eri kouluun, missä olin ennen ollut. Siellä kävin erityisluokkaa, jossa oli minun lisäkseni oppilaita, jotka saattoivat suuttua tunnilla hyvinkin räikeästi. Kun opettajat kokivat, ettei erityisluokka ollut tarpeen, siirryin pikkuhiljaa tavalliseen luokkaan. Kun aloin tuntea jonkun verran luokan oppilaita ja he minua, kerran sattui kaverustuminen uimahallissa. Se oli eräs sen luokan tyttö, joka kun huomasi minut ja tunnisti, vatsassani alkoi lepattaa perhosia. Tämän kyseisen tytön kautta tutustuin myös tämän omiin kavereihin, joiden kanssa sitten tutustuin ja pelasimme yhdessä pihapelejä. En ole ikinä ollut luokassa, jossa olisi ollut ihastumis-draamailua. Niin kuin ei tässäkään luokassa ollut. En tuntenut ihastumista tätä tyttöä kohtaan kovin vahvasti, sillä en oikein tiennyt miksi olisi edes pitänyt ja koska tämä oli ensimmäinen ihastukseni. Kun vuosi loppui ja kesäloma alkoi, keksimme tavan viestitellä teams- sovelluksen kautta. Myöhemmin sinä kesänä tein aika tyhmästi: purin tunteeni tälle suoraan ja aika hyökkäävällä tavalla. Varmasti tajuatte tämän reaktion. Tämä tyttö ei varmaankaan enää edes halua muistaa minua.

Seuraavana vuonna siirryin takaisin omaan kouluuni. Siellä odotti seuraava ihastukseni, luokan uusi oppilas jolle ei ollut jäänyt varmastikaan huonoja fiboja minusta. Tutustuin tähän vanhojen kaverieni kautta, ja eräänä päivänä tajusin, että olin ihastunut tähän. Mutta senkään asian kanssa ei käynyt hyvin. Tämä tyttö MUUTTI enkä ehtinyt edes kysyä numeroa. Tällä hetkellä olen kutosluokalla, eikä minulla ole yhtäkään ihastusta.

Sad story.

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *