Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

04.02.2020 | Itsemurha, Viiltely

Tarina…

Nimimerkki: särkyny (12)

Oon 12-vuotias tyttö joka asuu oulus päi ja kerron ny mu ''tarinan''.. eli heti ku muutettiin tänne nii mun ulkonäköö alettiin heti haukkuu.. Mulla pienenä kaikki meni tosi helposti tunteisiin ja sen takii mua kokoaja haukuttii ja ärsytettiin. no si 2lk kiusaamine alko pahentuu mua haukutiin iha kokoaja syrjittii yms.. no 3lk oli pelkkää paskaa mut sillo mul oli vie kavereit ja näih.
4lk menetin suurimman osan mun kavereist ja haukuttiin ja syrjittiin kokoaja ja sit 5lk oli samanlaista ja joo mut nyt 6lk oon menettäny ihan kaiken. En oo miettiny mitää muuta ku itsemurhaa ja viiltelyä.. kävin pari kk sit kuraattoril joka sit passitti mut psykiatrille ja ennen kuraattorii en ollu viillelly tai satuttanu viel itteeni. Mut sen jälkee aloin viiltelee ja ajattelee enemmä itsemurhan tekemistä..
No paripv si kävin siel psykiatrilla ja kerroin iha kaiken ja se kerto sit tietenki mun äitille siitä ja nyt mun äitist on tullu mulle tosi vihane ja näi.. no ennen tätä kaikkee viiltelyy ajattelin et mun elämäst vois tullakki jotai mut nyt mun pääs ei liiku mitää muuta ku itsemurhaa ja viiltelyy. Mut en haluu tehä itsemurhaa ku välitän liikaa ihmisist ja jos nään jonku mulle tärkeen ihmisen kärsivän nii sitä isompaa kipua mul ei oo..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *