Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

13.11.2019 | Ihastuminen

Tappava rakkaus

Nimimerkki: Crush (14)

Olen ollut jo jonkin aikaa ihastunut erääseen poikaan ja mulle melkein puol vuotta on pitkään kun yleensä ihastus kestää 1-2 viikkoa jos sitäkään. Ollaan samalla luokalla ja tullaan kyllä ihan toimeen ja ollaan vähän niinku kavereita tai silleen.
Päivä päivältä ihastus vaan kasvoi ja luokkalaiset alko vähän epäillä et tykkään siitä mut en ikinä mitään myöntäny, tää tyyppi ite ei oikeen ikinä tajunnu sitä mut en semmosesta uskaltais suoraan hälle puhua, mulla on ollut aina paljon itsetunto ongelmia, ylipainoa yms jonka takia en oikeen usko että hän vois musta tykätä.
Kuitenkin se että en vois ajatella häntä ja pitäis unohtaa että tykkään siitä jotta oma elämä helpottuis on melkein mahdotonta ja se että roikun siinä yhä kiinni satuttaa mua. Hänen näkeminen melkein päivittäin on pahinta kaikessa kun tiedän että kävi miten kävi se sattuis mua ihan helvetisti.
Itken itteeni uneen, kuuntelen surullista musiikkia, oon itsetuhonen ja tosi paljon yksin tai nukun, aamulla herääminenkin on vaikeeta kun tiiän että nään taas sen ihanan naaman…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Hei

16.11.2019 07:12:34

Moikka, oon ite 23 vuotias nuori nainen ja tunnistan ton mitä oot kirjoittanut. Todella monella on tuon ikäisenä vahvoja ihastuksia, ja se tottakai surettaa jos tuntuu ettei saa vastakaikua tms. Itellä kävi sun ikäsenä ihan samalla tavalla, ihastuin palavasti oman luokan poikaan. Hän oli kyllä kiltti mulle mut ei meistä mitään paria ois sillon voinu tulla; hän oli suosittu urheilija ja mä ujo hiljane tytteli. Olin ihastunut häneen koko yläasteen ajan. No, yläaste meni ja lukiokin meni, mut kun täytettiin 20 tää yläasteen vanha ihastus laitto mulle viestiä. Yks asia johti toiseen ja alettiin seurustelemaan. Seurusteltiin melkein 2 vuotta hänen kanssaan. Pointti on, että vaikka onkin todella vahva ihastus ja tuntuu ettei pysty tyyliin ajattelemaankaan mitään muuta kuin ihastuksen kohdetta, niin se kuuluu sun ikään. Eikä koskaan kannata luovuttaa, älä ikinä sano ei ikinä Oot hyvä just noin!