Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tapahtui viime kesänä

Nimimerkki: lapsi (12)

Moi, haluan kertoa yhdestä tosi ikävästä tapahtumasta, joka oli viimevuonna. Olin silloin 11…

Olin puoli isäni isän mökillä kesällä. Minun piti olla siellä yhden viikon mutta aikatauluihin tuli äkkinäinen muutos, kun ensimmäisen päivän yönä puoli isäni isä tuli vierashuoneeseen missä minä nukuin isoveljeni kanssa, mutta isoveli oli käymässä kaverillaan, joka asui melko lähellä. No sitten isäpuoleni isä tuli ehdottelemaan seksiä, mutta onneksi isäpuoleni huomasi ja esti tilanteen. Poliisit soitettiin. Asia on nyt selvitetty viranomaisten kanssa ja yksi osatekijä oli myös se, että isäpuolen isällä oli myös alkoholi ongelma ja muita ADHD ongelmia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

21.03.2023 13:22:17

Moi Lapsi

Olen todella pahoillani, että olet joutunut käymään läpi noin rankkoja kokemuksia ja että aikuinen, johon sinun olisi pitänyt pystyä luottamaan, käyttäytyi noin kammoksuttavalla tavalla!

Jouduimme hieman moderoimaan tarinaa. Olisi todella tärkeää, että saisi asiaa käsiteltyä myös jonkun ammattilaisen kanssa, mikäli et sitä ole jo tehnyt. Voit halutessasi laittaa viestiä Nuortenlinkin nettineuvontaan, niin voimme siellä neuvoa mistä tällaisen ammattilaisen voisi löytää.