Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

31.07.2020 | Ahdistus, Kuolema, Suru

Tän vuoden puolella tapahtunutta

Nimimerkki: Et sä välitä kuiteskaa (14)

Mulla ei oo enää sama fiilis mikä ennen on ollu.. ennen mä meinaan 1lk -6lk se oli kivaa aikaa ja iha parasta.. mut nyt 7lk ja 2020 mun elämä on menny vaa huonompaan suuntaan. Oon nähny nyt neljän eläimen kuoleman.. joo joo sä varmaa vaa mietit et no ne on vaa eläimii ei niil pitäis olla mitää vaikutusta suhun.. no nii ehkä ei pitäiskää olla mut
mun koira 14v joudittiin lopettaa. Oon tuntenu sen koiran mun kokoelämän ja se on ollu niin iso osa mun elämää että en ees osaa kuvailla.. noh mun koirasta pari kuukautta eteenpäin mun hevonen jouduttiin lopettaa kiireisesti ja en ees ehtiny mennä sanoo hyvästejä sille.. en viel sanonukkaa mut mun koiran kuoleman jälkeen itkin 3 vko.. ja sit tän hevosen jälkeen seuraavat 3 vko.. en enää kestä tällästä.. hevosen ja koiran jälkeen mun tädin koira lopetettiin.. senki oon tuntenu mun kokoelämän.. ja siitä taas mun hamsteri..
Nää kaikki on tullu mulle melkein kokonaan yllätyksenä mulle  ja niiden ajattelu saa mut todella surulliseks ja ahdistuneeks.. en oo ollu koulussa normaali itteni mut yritän esittää vaa et kaikki on ok.. en uskalla puhuu koulussa melkei kenellekkään enkä kotona haluu sanoo mun vanhemmille mitään.. Ainoo kenelle oon pystyny puhumaan mun elämästä on mun paraskaveri.. se tekee mun elämästä vähän paremman.. mutta se ei tule riittämään.. joskus vain itken illalla ja mietin et olisiko helpompaa vaan mennä mun eläimien luokse taivaaseen missä kipu on olematon?
En kuiteskaan halua tehdä sitä koska se kipu mitä muut tuntisivat täällä maanpäällä.. mutta olisiko se minulle parempi? En voi tietää.. haluaisin pyytä apua muuta en tiedä mistä sitä pyytäisi.. vanhemmiltani en halua pyytää apua koska he alkaisivat kyselemään niin paljon enkä halua puhua heille.. sanon vielä kaikille jotka tän jakso lukee.. Kiitos että oot täällä. Susta välitetään kyllä..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

31.07.2020 16:36:53

multa on kuollu myös 4 lemmikiä se auttaa kun ajatelen että niillä on parempi olla nyt ja nään ne viellä

?

31.07.2020 16:36:53

Hei !
Ymmärrän. On varmasti tosi kurjaa jos lyhyessä ajassa lopetetaan monta itselle tosi tärkeää eläintä. Otan osaa. ?
KERRO JOLLEKIN SIITÄ !
Jos kerrot siitä jollekin, saat apua ja pelkästään se että kerrot siitä jollekin, helpottaa.
Kerro esim. vanhemmillesi, sisaruksellesi tai kaverillesi tai mene juttelemaan siitä esim. kuraattorin kanssa tai laita viestiä Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen.
Olosi helpottuu heti kun kerrot siitä jollekin !
Tsemppiä ! ?