Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

tää vaa jatkuu ja jatkuu..

Nimimerkki: apua (12)

Moi
Oon kirjottanu tänne jo kaks tarinaa mut kummiski kirjotan lisää. No jos mult kysyttäis et mikä mun elämäs on hyvää tai mikä on onnellist nii se et koulu menee paskasti, kotona menee paskasti, mun koripallo harrastukseen pitää käyttää paljo voimii etten luovuttais sen suhteen ja no kaverit joo ne tuo mul iloo mut en oo silti aina oikeesti ilone.
Mä menetin yhen mun tärkeimmist kavereist ku se vaa yhtäkkii periaattees poisti mut sen elämäst ja olin nii hajalla mut sit yks päivä se tuli takas mut ei oo vieläkää pystyny kertoo syytä siihen et miks se teki nii. Jos menettää jonkun tosi tärkeen ni se sattuu ja nyt ku sain tietää milt se oikeesti tuntuu ni nyt en ikinä haluu et se tapahtuu uudellee koska en kestäis sitä kipuu ja suruu mitä koen siin tilantees.
Mua ahistaa joka ikinen sekuntti ja joka ilta itken itteni uneen ja ajattelen vaa etten heräis aamul mut herään joka päivä pelkoon ja kipuun. En pysty sanomaa mun äidille että mul on nää tunteet vielä ja että haluaisin tappaa itteni koska äiti luule nyt et kaikki on hyvin. Oon yrittäny tappaa itteeni oon ottanu lääkkeit oon viillelly oon suunnitellu kaikkee mut mikään ei oo onnistunu. Kiitos jos luit/kuuntelit tänne asti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

?

13.02.2020 15:34:22

Hei ! ?
Käytä Nuortenlinkin kommentissa olevia neuvoja ja mene juttelemaan koulukurattorin kanssa.
Hengitä syvään, kun sua ahdistaa ja kuuntele esim. YouTubesta rentoutusharjoituksia. Tee asioita joista pidät ja joista sinulle tulee hyvä mieli.
Yritä jaksaa. ? ❤️
Tsemppiä ! ?

Aavikkokettu

14.02.2020 12:31:09

Itsemurha on sitä ettei enää koskaan hengitä ettei enää koskaan elä kaikki suree sua haluukko oikeesti heittää sun tulevan upeen loppuelämän hukkaan? Toivon ettet.

Nuortenlinkki

18.02.2020 09:16:42

Moikka,
kirjoittaisitko meille Nuortenlinkin nettineuvontaan? Siellä voidaan jutella yhdessä siitä, miten sun oloa saisi paremmaksi tai helpotettua. Voit laittaa viestin tästä. 
Jos on tosi paha ahdistus päällä, niin käythän vaikka Sekasin-chatissa juttelemassa? Chattiin pääset täältä.
Apua on tarjolla, pahan olon kanssa ei pidä jäädä yksin. Laitathan viestiä, luotettavat aikuiset vastaa