Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

25.05.2023

Syrjitty outo lapsi

Nimimerkki:

Moikka kerron nytte tämmösen tarinan (nimet muutettu)
Olin menossa kouluun ihan normaalisti ja siiri tuli sanoon mulle Huomenta outo hyypiö. Sehän jatko tätä niin pitkään ennenkuin vaihdoin koulua. Uudessa koulussa ei oikeestaan ollut kiva olla. Menin istumaan penkille ja sinne tuli Aino ja Veeti jotka rupesi haukkuun mua esimerkiksi ”emo” suurin osa ihmisistä alko huutaan mulle ”tapa ittes” tai ”tuun tappaa sut” mietin. Pitäiskö sitä kuitenkin tehdä se. Yritin monta kertaa mutta ei onnistunut. Oon vieläkin vihanen niille ketkä kiusas mua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Nuortenlinkki

25.05.2023 08:50:26

Moi syrjitty outo lapsi. Haluan muistuttaa sua, että et ole outo eikä kenelläkään ole oikeutta puhua sulle noin. Koulukiusaaminen on terminä liian mieto kuvaamaan noiden käytöstä, kouluväkivalta olisi paljon osuvampi termi sille. Oletko jutellut tilanteestasi jollekulle luotettavalle aikuiselle? Olisi todella tärkeää, ettet jäisi tilanteesen yksin ja, että tilanteeseen suhtaudutaan vakavasti.

possusoturi

01.06.2024 03:55:06

Se on ihan ok että olet vihainen. Myöskään se että sinua on kiusattu ei tee sinusta outoa. Sinua kohtaan on vaan oltu hyvin ilkeitä mutta niiden sanomisiin ei pidä uskoa. Edes aikuiset eivät pärjäisi yksin, sinunkaan ei tarvitse. Pyydä rohkeasti apua joltain aikuiselta. Voit tuntea häpeää tällä hetkellä mutta älä pelkää että aikuinen ajattelisi noin.