Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Sulo ja Söpö

Nimimerkki: M.A.I (Alle 12)

Olipa kerran kaksi kissaa nimeltä Sulo ja Söpö. He asuivat pienen puun kolossa, mutta eräänä päivänä alkoi kova kova myrsky!  ”Apua!”, huusi Söpö ja Sulo yritti rauhoitella mutta turhaan. Söpö jatkoi ja jatkoi huutamista, koska häntä pelotti niin paljon! Kun hän oli aikansa huutanut niin hän rauhoittui. ”Oletko kunnossa?”, kysyi Sulo. ”Olen”, vastasi Söpö helpottuneena. ”No hyvä”, sanoi Sulo.

Oli kulunut jo vuosi siitä, kun kova myrsky oli ollut. Sulon ja Söpön elämä oli täynnä normaaleja kissanpäiviä. Ja Sulo ja Söpö toivoivat kovasti, ettei enään tulisi kovaa kovaa myrskyä!

Viikon päästä oli Söpön synttärit Sulo aikoi pitää yllätyssynttärit. Sinne hän oli kutsunut kaikki naapurin kissat ja koirat. Tarjoiltavana oli paljon lipeäkalaa, silakoita, tonnikalaa ja koirille isoja herrkkuluita. Ja kaiken kukkuraksi vielä iso iso syntymäpäiväkakku!

Niin koitti päivä, jolloin oli Söpön syntymäpäivä. Söpö oli lähdössä aamukävelylle ja sillä välillä Sulo ja kaikki muut vieraat valmistelivat syntymäpäiviä.

Kun Söpö tuli, kaikki olivat piiloissa. Söpö ihmeteli, missä kaikki ovat, mutta samaan aikaan Sulo ja kaikki vieraat huusivat ”YLLÄTYS!”. Niin syntymäpäivät alkoivat. Syntymäpäivien jälkeen Sulo ja Söpö kävivät nukkumaan.

Sen pituinen se!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *