Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Sukulainen ahdisteli

Nimimerkki: Sekasin (17)

Aattelin kirjoittaa tännekki yhestä tapahtumasta mikä hajotti mua aika pahasti. Se tapahtu ku olin 13 vuotta. Olin yhen mun sukulaisen luona, joka oli mulle tosi läheinen ja tärkee. Se asu aika kaukana mun kotoo, joten kävin siel aika harvoin ja olin niin ilone ku pitkästä aikaa pääsin sen luo kylään. Se haki mut mun kotoo ja sillä matkalla jo se oli vähä outo mut aattelin et se on vaa sen takia ku sen vaimo oli kuollu jonki aikaa sitte.
Sit ku päästiin sen luo nii tehtiin ihan normisti ruokaa ja katottii telkkaa sohvalla. Sit yhtäkkii se vaa alko lähentelee. En muista siitä hirveesti mitää, koska olin niin paniikissa tai jotain. Se vaa laitto sen käden mun paidan alle ja olin vaa jotenki shokissa et jäädyin enkä pystyny tehä mitää. En muista miten pitkää siinä meni et sain jalat toimii ja pääsin juoksee pois. Menin vessaan ja laitoin oven lukkoon, ja aloin itkee ihan sairaasti. En vaa ymmärtäny et mitä tapahtuu.
Hulluinta on vielä se et menin sit takas sinne olkkariin, kuitenki kaikista kauimpaan nurkkaan. En ymmärrä itekkään et miks välitin vielä siitä ihmisestä ja sen tunteista vaikka se oli just tehny mulle jotain kauheeta. Heti ku se lähti nukkuu nii aloin sit taas itkee ihan huolella, koska muhun vaa sattu nii paljon se mitä se oli tehny. Olin ihan sekasin enkä tienny mitä pitäis tehä. Laitoin vaa sit siskolle viestii et "Haluun pois täältä" ja sit se soitti mulle. Kerroin et mitä oli tapahtunu mut en osannu kertoo varmaa tarpeeks selvästi, koska ei se sanonu siihen paljo mitää.
Jäin sit vuosiin yksin tän asian kanssa ku en uskaltanut kertoo kellekään. Äiti ei ois varmasti kestäny sitä, ja päätin et se ei saa ainakaa tietää. Onneks nyt oon saanu apuu tän asian kaa ja alan pikkuhiljaa vähä toipuu siitä, kiitos yhen mun kaverin. Ei oikeesti kannata pitää mitää tällasii juttui vaa itellää, se hajottaa vaa pahemmin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Nuortenlinkki

12.02.2020 13:41:49

Hei,
laittaisitko viestiä meille neuvontapalveluun? Siellä on luotettavia aikuisia vastaamassa. Voit kirjoittaa meille tästä. Jutteleminen kannattaa aina

Aavikkokettu

14.02.2020 12:13:24

Voi vittu mikä sairasluuseri! Se ei oo todellakaan oikein ja toivon että pystyt unohtaa ton ja tiiän että se ei oo helppo sillä mulla on kokemusta ja ihan vitusti..