Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

29.01.2018 | Huumeet, Riippuvuus

Subutex helvetti

Nimimerkki: Minävain (26)

Olen tätä kirjoittaessani 26v, en ikinä 14v uskoisi olevani tässä edelleen. Subutex-koukussa, toistamiseen.

Käytin suonensisäisesti subua ja piriä 14v-18v. Tällä välillä jouduin lastenkotiin, sain c-hepatiitin ja kadotin oman arvoni. Kun vihdoin pääsin katkon kautta kuiville 18-vuotiaana kuvittelin, etten enää ikinä käytä eikä minuun päde sääntö ”Kerran nisti aina nisti”. Kyllä olen nisti, vaikea myöntää, koska nykyään ”vain” nokitan subuteksiä. En juo enkä polta. Mutta niin siinä vaan kävi 23v vedin yhdet nokat ja nyt mennyt kolme vuotta subuissa, ongelma on se ettei kukaan tiedä että käytän. Olen ammattikorkeakoulut käynyt ja olen ekonomi ja teen tämän alan töitä,
lasken suuren yhtiön verokirjanpitoa… kukaan ei kukaan tiedä salaisuuttani, 1-8mg päivässä, kolmesti. Oma cocktailini jotta jaksan.

Tämä paska tuhoaa mut, valheita kaikille ja kaikkeen, aviomieheni ei todellakaan tiedä käytöstäni, perheeni ei ikipäivänä uskoisi jos kertoisin että kyllä olen edelleen se sama pikku paskiainen kuin 14v, nykyään vaan ajan kallista autoa ja asun ostamassani kodissa. Nämä edellämainitut ei tee tästä riippuvuudesta yhtään sen helpompaa, en ole onnellinen ja joka päivä herään refloissa. Toleranssit vaan kasvaa ja reflat vaan pahenee, viimeksi oli 8kk sitten selvinpäin 9 päivää ja sitten taas ratkesin, en kestänyt niitä vieroitusoireita enempää! Valvomista,ripulia,kuumetta,kipua(kyllä kaikki paikat kolottaa!), kylmää ja loputonta masennusta.

Oli pakko aloittaa itselääkitys (sellaiseksi tätä kutsun) se oli kerrasta kiinni ja nyt siitä kerrasta on tullut 3v, toivon ettei kukaan ikinä kokeile tätä paska ainetta! Jäätävä riippuvuus ja viekkareissa menee noin 2-4vkoa! Kyllä, viikkoa!  Tiedän, että jos tätä jatkan päädyn vielä pohjalle. Ulos päin näyttää
siltä, että elämä loistaa, mutta eipä loista!!

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(6)

Location

Anonyymi

12.03.2018 06:45:58

HEISSULI VEI IHANAN AIDOSTI KERROTTU TARINA KIITOS!

Anonyymi

12.03.2018 06:48:11

olet elämäni motivoija siitä että älä käytä huumeitä kiitos

Anonyymi

23.05.2018 06:34:05

ebinjuttubro

Subutex-Seppo

25.11.2018 05:40:00

Itsellä takana 15v bupren käyttöä ja siitä on varmaan kohta about 4 vuotta kun olen viimeksi puhunut kenenkään muun kuin diilerin tai kassamyyjän kanssa muutaman sanan... Älkää nuoret koskeko buprenorfiiniin itse luulin 15 vuotiaana että jättäisin käytön muutamaan testikertaan...noh toisin kävi ja olen ollut puolet lyhyestä elämästäni koukussa tähän paskaan.

Anonyymi

27.01.2019 21:54:32

Poikani teki itsemurhan muutama päivä sitten. Kaikki kulissit kunnossa, mutta kuoleman jölen kaivamalla alkoi löytyä keskustelua subutekstista,marista ja joistain muista napeista. Vaikuttaa että diileri saanut hänet jonkinlaiseem velkasuhteeseen ja tämä suistanut hänet yli rajan.

Anonyymi

17.06.2021 03:16:53

Jos homma pysyy hanskassa, hoidat velvollisuutes, maksat verot ja hoidat talouden sekä ihmissuhteet, niin en nää miksi jonkin aineen käyttö olis itsessään ongelma. Se on ongelma vasta sitten kun se on ongelma.