Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Snapchat

Nimimerkki: Outolintu (14)

Nimet tarinassa muutettu. Noin viikko sitten tapasin erään pojan snapchatissa instagramin kautta, vaikka nyt Leon. Juttelimme vähän aikaan snäpissä, sitten ystävänpäivänä hän laittoi minulle viestin; ”Hyvää ystävänpäivää♡♡♡” Olin haltioitunut, koska hän laittoi minulle ylipäätään sydämiä. Vastasin samalla tavalla. Sitäpaitsi Leo on minua vähän vanhempi, ja asuu eri paikkakunnalla.

Vähän aikaa sitten Leo laittoi; ”Etin uutta muijaa, kun tiiän ettet ala seukkamaan mun kaa.” Se iski sydämeeni aika pahasti, ja laitoin hänelle neljä snäppiä. Viimeisessä kysyin hänen tunteistaan; ”Onko sulla muks tunteita mua kohtaan?” Leo vastasi; ”Joo, onko sulla?” Minä vastasin; ”Joo.” Seuraavaksi hän laittoi; ”Kyllä me voidaan tutustua joku päivä.”

Sain myös aiemmin tietää Leon polttavan, ja noh… juovan energiajuomia. Hän on jopa ehdottanut että tapaisimme. Kaiken lisäksi olen aika poikamainen, enkä ole koskaan seukannut.

Mitä teen?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Oka Ruto

18.02.2017 17:10:07

Jos hän ehdottaa sinua tapaamaan jossain sellaisessa paikassa jossa ei yleensä liiku paljoa ihmisiä, tai vaikkapa kotonaan, suosittelen joko ehdottamaan jotain "vilkkaampaa" paikkaa, kuten kahvilaa yms. Tai vähintäänkin pyytää kaveria odottelemaan lähistöllä.
Itsekin tunnen pari polttavaa ja energiajuomia juovia poikia, yksi tuli umpikännissä huutelemaan kaikenlaista kaverilleni... No, se on hänen elämäntapansa, luultavasti et voi paljoa häntä muuttaa.
Mutta tosiaan, vaikka poika kuinka luetettavalta vaikuttaisi ei silti kannata luottaa ihan 100% välittömästi, ehkä joskus kun hän on todistanut että todella on sitä mitä sanoo.

Kylänauta joka tykkää servata

01.06.2023 21:25:38

LOL